ŠARIĆA POSETILA SUPRUGA Lana Popović obišla nevenčanog supruga u pritvoru
Foto: Alo.rs

U medijima je postojala informacija da je upravo Lana Popović nenamerno, odala lokaciju na kojoj se krio Šarić. Lokacija na kojoj se krio narko-bos  otkrivena je, između ostalog, zahvaljujući i presretnutim telefonskim razgovorima Šarića sa nevenčanom suprugom Lanom. Kako je ranije objavio „Alo!“ ona je specijalno za te prilike više puta putovala u Dubai, odakle se čula sa mužem,

ŠARIĆA POSETILA SUPRUGA Lana Popović obišla nevenčanog supruga u pritvoru

Foto: Alo.rs

 

 

Amerikanci su tražili da Darko Šarić dobije status zaštićenog svedoka u procesima protiv južnoameričkih narko-bosova, ali su to vlasti Srbije odbile, insistirajući da mu se sudi u Srbiji. Izvor lista „Alo!“ otkrio je tada da je i sam Šarić tražio da se preda srpskim vlastima jer nije želeo da ugrozi bezbednost porodice eventualnim statusom svedoka-saradnika. Odlučio je da takvim potezom svoje najbliže na ostavlja na milost i nemilost surovim i osvetoljubivim latinoameričkim kartelima.

- Držimo se kako moramo. Stalno idem kod supruga u posetu. On je dobro, drži se - kratko je izjavila Lana Popović ispred Specijalnog suda u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading