ODRAĆEMO POLITIČARE I INSPEKTORE! Otkrivamo prepiske kavačkog klana tokom planiranja osvete državnom vrhu
Arhiva

Pošto je Alo! juče ekskluzivno objavio da članovi kavačkog klana spremaju osvetu srpskim visokim državnim funkcionerima i osobama iz vrha policije, naša redakcija došla je u posed poruka koje su kriminalci razmenjivali na aplikaciji Anom tokom planiranja atentata!

Te prepiske, kako smo već pisali, pronašle su svetske službe u saradnji sa policijom iz Srbije.

Nikola Vušović sa Vračara, zvani Ludi Džoni, inače desna ruka vođe „kavčana“ Radoja Zvicera, sa svojim saradnikom Dejanom Savićem, koji se trenutno nalazi na Tajlandu, razmenjivao je zastrašujuće poruke tokom planiranja atentata na jednog političara i funkcionera iz vrha policije. Savić je, inače, bivši dečko Beograđanke Nine Šobote, koja je ranjena 2014. na Ušću kada je ubijen njen tadašnji dečko i navijač Crvene zvezde Velibor Dunjić, vođa „Hijena“.

U jednoj od poruka, u koje je Alo! imao uvid, navodi se:

„Treba ih odrati, je*em im mater! Da se po*išamo na par inspektora“.

U tim prepiskama, prema saopštenju svetskih službi, kriminalci su se na aplikacijama krili pod nadimcima Aladin (Dejan Savić) i Diablo (Nikola Vušović). S njima je u grupi navodno bio i Dario Đorđević Dekster, koji je navodno imao šifrovano ime sačinjeno od kodnih brojeva.

U narednoj poruci jasno se vidi da su „kavčani“ planirali da unajme ubicu i da debelo plate njegove usluge.

„Prvo da nađeno ubice, pa ćemo isplaćati mi to. Šta je to za nas... Ništa!“

Kako Alo! saznaje, njihov monstruozni plan nije zaobišao ni vođu „kavčana“ Radoja Zvicera, koji im je, po ko zna koji  put, dao zeleno svetlo.

ODRAĆEMO POLITIČARE I INSPEKTORE! Otkrivamo prepiske kavačkog klana tokom planiranja osvete državnom vrhu

Foto: Alo.rs

 

- Zvicer je u više navrata dovođen u vezu sa organizacijom ubistava državnih funkcionera i inspektora. Budući da je u bekstvu, njemu bi verovatno i najviše odgovaralo da osobe koje ga traže jednostavno nestanu. On je nestao s lica zemlje posle hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Njih dvojica bi mogla da budu i glavni predmet osvete - navodi naš sagovornik. 

S tim je saglasan i Božidar Spasić, bivši obaveštajac, koji kaže za Alo! da kavački klan kopira svetske bande u borbi s državom koja hapsi njihove saradnike.

ODRAĆEMO POLITIČARE I INSPEKTORE! Otkrivamo prepiske kavačkog klana tokom planiranja osvete državnom vrhu

Alo

 

- Kada je klan razbijen, njihovi članovi, koji se kriju širom sveta, pa i na egzotičnim destinacijama, pokušavaju da se regrupišu i vrate u posao. Oni jednostavno kopiraju druge klanove. Setite se šta je Eskobar radio, ali na kraju je dolijao. Oni u svojim suludim glavama misle da su jači od države i da će nekoga zaplašiti ukoliko izvrše likvidaciju, ali grdno se varaju - rekao je Spasić.

On je dodao da „kavčani“ pokušavaju da izazovu krvoproliće iz dva razloga: osveta i povratak u posao s drogom. 

- Kada se klan razbije, preseče mu se „bela ruka“ (putevi droge). Da bi dalje opstao mora da se dokaže svojim snabdevačima da su u igri, ali su opet zaboravili da su pod budnim okom pravde. Nemojte da zaboravite da je svetska policija presrela i Zvicerov plan da se likvidiraju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin. Uopšte nije čudno što se saznalo i za ovaj plan - zaključio je Spasić.

Unajmili snajperistu
da ubije šefa policije

Alo! je u maju ove godine ekskluzivno objavio i da je Nikola Vušović sa saradnikom D. J. planirao atentat i na načelnika beogradske policije! Oni su, navodno, unajmili snajperistu iz Legije stranaca da obavi prljav posao. Tada smo takođe objavili prepisku u kojoj se jasno vide njihove namere i koja pokazuje da ovo nije prvi put da spremaju ubistva funkcionera:

„On izlazi po klubovima. Samo nek se opusti. Nacionalna klasa je. Stalno leti tamo.“ Potom je usledio odgovor:

„On izlazi. Bilo bi dobro da ga oderemo“. Međutim, poruka koja je poslata nekoliko minuta kasnije, a koju je Alo! objavio, pokazuje da je na meti kriminalaca bila još jedna osoba bliska načelniku policije.

„Da, da. Oni zajedno izlaze. Kako bi bilo dobro da i njega oderemo“, piše u toj poruci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading