SLAVOLJUB ZAKLAO SNEŽANU, PA SE KRIO U ŠPAJZU Policija upala u kuću, ubica shvatio da nema gde i prerezao sebi vrat
Foto: Alo!

Nakon što je ubio komšinicu s kojom je tog dana pio kafu, smejao se i šalio se, Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu. Nakon toga, on nije pobegao, niti odmah pokušao sebe da ubije. On se, kako se za sada veruje, sakrio u prostoriju u koju se ulazi iz kuhinje u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko 3 ujutru. Još je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

- Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon međutim ona se nikako nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru, međutim kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru shvatili su da Snežane nigde nema. Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu - priča izvor za medije

Snežana je bila učiteljica, udovica koja je pre tri i po godine ostala bez supruga

Kako dalje navodi, izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

- Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo - priča on.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj.

Za to vreme, niko nije znao ko je ubica.

Tek nekoliko sati kasnije, pokušali su da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, i shvatili da nešto pravi prepreku, drži vrata.

- Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. I sebi je prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao prvo neko vreme, a tek kasnije odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi preprezao vrat odmah nakon što je nju ubio i on bi odavno iskrvario - priča izvor.

O ubijenoj Snežani Đuričić (67), učiteljici iz Barajeva, meštani imaju samo reči hvale i pitaju se kako je došlo do toga da joj presudi Slavko čovek koji joj dolazio u kuću i za koga su mislili da je dobronameran.

- Mislio sam da nije on, a sad mislim da to može svako da uradi... - kaže rođak sležući ramenima.

Koji je razlog zbog kog se Slavko odlučio da ubije Snežani, kaže, ne može ni da pretpostavi.

- Ma među njima nije bilo ničega, niti mislim da joj se udvarao. On je ceo život bio sam, nije takve afinitete pokazivao - kaže.

Snežana je bila, priča, majka i baka, divna žena i voljena učiteljica u školi u Beljini.

- Kćerke su obrazovane, dve su lekari, jedna je profesorka. Pre mesec dana je dobila unuče, drugo je sad čekala, kćerka je trebala da porodi, kako je njima i kako će ovo da da podnesu... - završava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading