ĆERKA JE VIDELA DA GA JE ZAKLALA, UBILA GA JE ZBOG DECE Oglasio se bivši muž Tereze koja je mučki ubila pa iskasapila Srđana
Facebook

Ćerka je bila kod nje, zvala je sina i rekla šta se desilo, kada su otišli tamo videli su da je Srđan zaklan i da mu je noga stajala pored tela, kaže Miljajem, bivši muž Tereze Perović, koja je osumnjičena da je ubila svog supruga Srđana (42), a potom donji deo njegovog tela isekla i delove tela počela da kuva.
On kaže da je s Terezom u braku bio 28 godina i iz tog braka, kako saznajemo, imaju četvoro dece.

- Imali smo problema, gađala me je čašom i to, imala nekoliko ispada. Mi smo 28 godina bili u braku. Išla je kod lekara i dobila je "šifru", još je i radila kod čoveka što pere tepihe tu kod nas - priča on.

Pored toga što je Srđan bio u braku sa Terezom, Miljajem kaže da su njih dvojica imali jako dobar odnos i da su sarađivali te da mu se Srđan čak i hvalio kako ima oštru testeru.

- Zivkao me je na pivo kod njega, družili smo se dobar čovek, malo je bio bolestan ali dobar - kazao je on.

200 EVRA ZA DVOJKU Uhapšen profesor srednje škole - Alo.rs

On je dodao da veruje da je Tereza Srđaju dala lekove za smirenje, a potom ga ubila, iz "ljubomore", kao i da je često dolazila kod njega kad bi se posvađala sa Srđanom.

- Davala mu je lekove, pokušavala je da ga ubije jer mislim da je bila ljubomorna. Ona kada se naljuti ode od njega i dođe kod mene pa on nju zove da se vrati i tako, voleo ju je - dodaje on.

Miljajem kaže da je njegova i Terezina ćerka videla ceo zločin i da kada se vratila sa bratom u kuću Tereza im je dala tablete za smirenje, al ida njih nije dirala.

- Ćerka je pozvala brata i zajedno su otišli u kuću, kada su došli imali su šta da vide. Ćerka je sve videla čak i kako Tereza seče Srđana. Nakon toga im je dala tablete za smirenje - kaže on.

Miljajem veruje da je Tereza ubila Srđana zbog dece. Jer kako on kaže Srđan je umeo da im kaže kada nešto hoće da pojedu ili popiju, idite kod tate.

- Srđan nikada nije dirao našu decu, nije ih ni udarao ali je znao da kaže "idite kod tate, što dolazite", a ona majka ko majka vidi da on ne da da deca budu kod nje i ja mislim da ga je zbog toga ubila - kaže Miljajem.

Kako dodaje, Tereza ga je nekoliko puta prijavljivala policiji.

- Trpala je u zatvor i mene i Srđana, ja sam bio malo ranije nego on. Onda kada je bio sud kažu da sam ja zvao policiju, ona dođe kod mene ovde onda Srđan zove i kaže "ubiće i tebe i ćerku", šta će moja žena kod tebe.

Onda ona zove policiju i kaže da sam ja zvao, a ona je zvala policiju. Kada je došao sud ja sam rekao da Srđan hrani i čuva moju decu, ja sam ga izvukao iz zatvora, obijca smo bili u zatvoru - rekao je on.

Gazda lokala zajedno sa obezbeđenjem krvnički pretukao tri gosta - Alo.rs

Na pitanje novinara da li je Srđan varao Terezu te kako su se upoznali, Miljajem kaže da on nije bio sposoban za to jer je "bio bolestan od malih nogu", a da su se upoznali jer je Tereza bežela od njega kod Srđana i njegovog oca govoreći kako nema gde da živi.

- Nije je varao, od je od malena teško psihički bolestan, nije mogao ni da radi. Upoznali su se jer je ona u ono vreme bežala od mene kod Srđana i njegovog oca, govoreći da nema gde da živi, uvek je imala neke razloge. Onda je umro Srđanov otac i ona je tu ostala nakon čega se udala za Srđana - zaključuje Miljajem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading