Open AI
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth (STF)

“Ako "Epl" integriše OpenAI na nivouOS-a, tada će "Eplovi" uređaji biti zabranjeni u mojim kompanijama. To je neprihvatljivo kršenje sigurnosti”, naglasio je Mask u objavi od 10. juna.

Mask je čak sugerisao da će posetioci "Tesle", "Space Exploration Technologies Corp" i drugih kompanija koje on vodi morati imati svoje "Epl" uređaje "spremljene u Faradajev kavez" pri ulasku.

VELIKA ODLUKA ELONA MASKA: Evo zašto zaposleni neće smeti uskoro da koriste ajfon

EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

 

Tokom "Eplove" svetske konferencije programera 2024. 10. juna, tehnološki div otkrio je "Apple Intelligence" — paket novih generativnih AI karakteristika — koje će kasnije ove godine biti uvedene na iOS 18, iPadOS 18 i macOS Sequoia.

Tu je informaciju prvi objavio "Blumberg" tokom vikenda.

Jedna će odlika omogućiti "Eplovom" glasovnom asistentu, Siri, da prenosi pitanja korisnika ChatGPT-u kada je to potrebno. "Korisnicima se postavlja pitanje pre nego što se bilo kakva pitanja pošalju ChatGPT-u, zajedno s bilo kojim dokumentima ili fotografijama, a Siri zatim izravno predstavlja odgovor."

Odliku bi pokretao GPT-4o — najnovija iteracija ChatGPT-a kompanije OPEN AI.

VELIKA ODLUKA ELONA MASKA: Evo zašto zaposleni neće smeti uskoro da koriste ajfon

Foto: Shutterstock

 

 

Ali Mask je rekao da je "očigledno apsurdno" da "Epl" nije dovoljno pametan" da napravi svoju vlastitu veštačku inteligenciju i sugerisao da bi svojim klijentima učinili medveđu uslugu prepuštanjem privatnosti i sigurnosti spoljnim kompanijama.

"Bacaju te niz reku."

"Epl" korišćenjem reči "zaštitite svoju privatnost" dok predaje vaše podatke AI-ju treće strane koji ne razumeju i koji ne mogu sami stvoriti uopšte *ne* štiti privatnost", rekao je Elon Mask u drugoj X objavi, piše SEEbiz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading