NE POSTOJI DRUGA ŠANSA DA OSTAVITE NAJBOLJI PRVI UTISAK Naučite kako se iskazuje dobrodošlica u različitim kulturama
Promo

Ipak, ukoliko je nema ili se znatno razlikuje od naših ustaljenih običaja pozdravljanja, može doći do neprijatne situacije, budući da pozdrav služi da biste potvrdili nečiju prisutnost, ali i da bi se vaša prisutnost osećala.

Srdačne reči i gestovi prilikom nečijeg dolaska i upoznavanja sa novom osobom razlikuju se od kulture do kulture. Zato, ako putujete ili ste često okruženi ljudima iz drugih zemalja, nije na odmet da naučite kako se kod njih iskazuje dobrodošlica. Može da vam pomogne da izbegnete potencijalne neprijatnosti, ali i ostavite dobar prvi utisak.

Da „ne postoji druga šansa da ostavite najbolji prvi utisak“ dobro je poznata krilatica i u novoj OTP banci koja završetak nedavno okončane integracije obeležava paketima dobrodošlice. Za ovu banku je prioritet da se njeni korisnici osećaju zadovoljno kako bi iskusili idealan spoj vrednosti, tehničke naprednosti i vrhunskog korisničkog iskustva.

Polazeći od potreba svojih klijenata, OTP banka je kroz pakete dobrodošlice pripremila različite pogodnosti. Prestiž, Praktik, Klasik su paketi računa na koje će klijenti moći da ostvare popust od 50 odsto, a koji traje tri meseca, dok Fluo omogućava studentima da pored dinarskog tekućeg, na raspolaganju imaju i devizni račun u evrima, sa kojih mogu da podižu na bankomatima.

Dodatno, zahvaljujući ponudi stambenih kredita OTP banka omogućava da se prelazi sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate. Banka je pripremila i dinarski keš kredit čija naknada za puštanje iznosi svega 0,95 odsto.

Klijenti će moći da koriste 50 odsto popusta na kreditnu karticu Masterata ili Visa Gold olimpijsku kreditnu karticu. Još jedan od paketa dobrodošlice jeste brza pozajmica u vidu dozvoljenog minusa koji se, kada je jednom odobren, automatski obnavlja svake godine.

Takođe aplikacija m-bank, omogućilo je korisnicima da, bez odlaska u ekspozituru, brzo i efikasno završe svoje bankarske obaveze. M-bank pruža mogućnost plaćanja mobilnim telefonom i na samom mestu prodaje, i to uz pomoć mCard usluge. Takođe, korisnicima aplikacije obezbeđeno je međunarodno putno osiguranje, a. neke od privilegija su i mogućnost korišćenja popusta u okviru programa lojalnosti Svet popusta OTP banke.

OTP banka omogućava svojim klijentima da korišćenjem digitalnih servisa štite sebe u izazovnim vremenima prouzrokovanim pandemijom korona virusa, štede svoje vreme i efikasno završavaju svoje obaveze u banci. Više informacija o paketima OTP banke možete pronaći na sajtu: https://www.otpbanka.rs/dobro-dosli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading