Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

* Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike u centru Beograda

* Poverio pritužbe građana, biciklista, motciklista i Udruženja majki, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio da će u narednih 35 do 40 dana sve da dovede u red

* Obustave saobraćaja neće biti ni u jednom trenutku. Radiće se noću, u posebnom režimu, u etapama, ali obustave neće biti, rekao je Vesić

Obustave saobraćaja neće biti ni u jednom trenutku. Radiće se noću, u posebnom režimu, u etapama, ali obustave neće biti, rekao je Vesić

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike u centru Beograda i proverio pritužbe građana, biciklista, motciklista i Udruženja majki, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio da će u narednih 35 do 40 dana sve da dovede u red.

ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS REAGOVAO NA LAŽI Radoslav Marjanović: Sramota je što Ðilas i Jeremić preko Jovanovića žele Srbiju da posvađaju sa Turskom

Vesić je naglasio da će izvođač radova u roku od 35 do 40 dana o svom trošku to da ispravi, jer su to građani platili i mora odgovorno da se odnose prema parama građana.

MANIFESTACIJA OKUPILA PROIZVOĐAČE IZ SRBIJE I REGIONA Vesić na otvaranju Sajma hrane i vina: Beograd je grad koji živi od turizma i usluga

"I kolovoz mora da se koristi kao što se koristi i Trg republike. Neće biti zaustavljanja saobraćaja, radiće se i noću, radiće se u etapama. Presložiće se svaka kocka", istakao je Vesić i dodao da hoće da ovaj kolovoz bude napravljen tako da svi mogu da ga koriste.

Vesić je još jednom ponovio da građani neće da trpe zato što neko nije predvideo da i motociklisti i sve kategorije stanovništva koriste kolovoz oko trga.

Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

"Mi nismo Dragan Đilas"

- Mi nismo Dragan Đilas koji plati 39 miliona evra dodatne radove na Mostu na Adi pa 14 evra plati da mu otvore most na Novu godinu kada je izborna kampanja. Mi odgovrno vodimo računa o svakom dinaru građana i ono što se bude radilo na Trgu radiće se o trošku izvođača. Ono što je najvažnije Grad Beograd neće koštati nijedan dinar, neće biti obustave saobraćaja ni u jednom trenutku, radiće se u etapama a ono na šta ću insistirati jeste da izvođač uradi biciklističku stazu o svom trošku - rekao je Vesić i dodao da je nedopustivo da se ne razmišlja o tome da biciklisti i motociklisti koriste ovaj trg, a dajemo prednost biciklističkom saobraćaju. Uradili smo preko 20.000 metara kvadratnih pešačkih zona, a ovaj trg treba da koriste sve kategorije građana i kolovoz treba da bude prilagođen da ga koriste sve kategorije građana.

Vesić je dodao i da je urađen odličan posao i da je trg prelep, što svi kažu. Ono što je nedopustivo jeste da se nije razmišljalo o tome da kolovoz koriste i biciklisti i motociklisti.

- Presložiće svaku kocku, a ja ću biti ovde sledećih 35 40 dana i pregledaću svaku kocku - naglasio je Vesić i ponovio da obustave saobraćaja neće biti.

O šahtovima

Na pitanje gde se nalaze šahtovi, o čemu se danima priča na društvenim mrežama da ih navodno uopšte nema, Vesić je odgovorio da su to gluposti.

- Evo vidite ove crte ovde, tu se sliva voda, ali oni to ne znaju - uzviknuo je Vesić.

VESIĆ NAJAVIO NJEN DOLAZAK! Ovo će biti kulturno istorijski događaj za celu Srbiju!

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete