Goran Vesić
Alo
Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

* Goran Vesić obišao radove u Bulevaru vojvode Putnika

* Ulica će biti gotova u nedelju, 15. septembra

* Najavio još jedan projekat vredan 20 miliona

Ta saobraćajnica je, rekao je Vesić novinarima nakon obilaska radova, izuzetno prometna i koristi je veliki broj građana koji iz Rakovice idu prema centru grada, obzirom da još uvek nema pristupnih saobraćajnica Mostu na Adi.

Novinar izveštava o ljudima i događajima, a propagandista "kreira" stvarnost! E to je razlika između Jugoslava i novinara

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:46 Još jedan dokaz Goran Vesić, Foto: Beoinfo Još jedan dokaz kako Đilasov politički komesar na N1 i "novinar u civilu" Jugoslav Ćosić sprvodi cenzuru. AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019.

"Ova ulica je bila u veoma lošem stanju i drago mi je što je ''Beograd put'' za nešto više od mesec dana uspeo da je sanira", rekao je i najavio da će se raditi i drugi deo ulice, prema Miloševom konaku.

Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

Na Savskom vencu je tokom leta sređeno nekoliko saobraćajnica među kojima su ulica Ljutice Bogdana, Bulevar mira, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, podsetio je zamenik gradonačelnika i dodao da su u toku radovi u Ulici Svetozara Markovića.

"Polako sređujemo ulicu po ulicu kako bi građani Savskog venca imali putnu infrastrukturu onakvu kakvu zaslužuju", rekao je Vesić.

Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

 

Najveći projekat na Savskom vencu je, kaže, rekonstrukcija Savskog trga koja je počela i biće završena na proleće sledeće godine, a u pitanju je projekat vredan više od 20 miliona evra.

Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

Osim toga, istakao je Vesić, do kraja meseca biće pušten Bulevar Vudroa Vilsona koji je potpuno novi bulevar, paralelan sa Savskom ulicom.

Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

Na proleće će, kako je i obećano građanima, početi rekonstrukcija Ulice kneza Miloša, najavio je Vesić i dodao da će se raditi i obnova Senjačke pijace.

Goran Vesić

Alo

Goran Vesić, Foto: Alo

 

"Mislim da građani Savskog venca mogu da budu zadovoljni", istakao je Vesić navodeći da Grad Beograd i opština Savski venac ulažu puno kako bi u toj opštini bili rešeni infrastrukturni problemi, koji decenijama nisu rešavani.

Radove u Bulevaru vojvode Putnika je, između ostalih, obišla i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta