ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS REAGOVAO NA LAŽI Radoslav Marjanović: Sramota je što Ðilas i Jeremić preko Jovanovića žele Srbiju da posvađaju sa Turskom

Demantovao da je 70 autobusa koje je GSP kupio od turske kompanije BMC neispravno ili vraćeno od strane nekog kupca, pa isporučeno Beogradu

Vuk Jeremić, Dragan Đilas
Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Marković

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović izjavio je večeras da je laž da je 70 autobusa koje je GSP kupio od turske kompanije BMC neispravno ili vraćeno od strane nekog kupca, pa isporučeno Beogradu, kao i da je vreme da šef odborničke grupe Saveza za Srbiju Nikola Jovanović odgovara za širenje lažnih vesti i stvaranja panike.

- Za laži koje svakodnevno iznosi nema kazne osim što je to kod njega postala patološka potreba. Za te laži kažnjen je time što je beznačajan - naveo je Marjanović u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je istakao da kompanija BMC postoji 55 godina, a pored 70 Procity BMC autobusa dužine 12 metara koje je kupio Beograd samo ove godine je isporučila i hiljadu istih autobusa Istanbulu, 120 Sofiji, i 130 autobusa otišlo je u Baku, a u toku je isporuka još 170 novih autobusa do kraja godine. Poljska je kupila 20, a Italija 10 istih autobusa koje ima Beograd, precizirao je Marjanović.

Džonson podneo ostavku!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 13:37 - 05.09.2019. 14:39 Agencija podseća da je bio poslanik od 2010. godine, kao i da je u nekoliko vlada radio kao ministar.

- Sada se vidi koliko je Jovanović bolestan i kakve laži iznosi. Sramota je što se u Srbiji politikom bavi čovek čiji je posao da širi lažne vesti - ocenio je on i dodao da je sramota što Ðilas i Jeremić preko Jovanovića žele Srbiju da posvađaju sa Turskom.

Jovanović je ranije danas zatražio da vlast u gradu naloži vanredni pregled 70 novih autobusa marke BMC iz Turske.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi