Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pročitajte šta vam donosi mesečni horoskop za mart 2020. godine.

Zodijak, horoskop, ovan

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Posao:

Vaša vladajuća planeta je u desetom znaku od vašeg horoskopskog znaka, na odličnom je mestu, i motiviše vas da se zauzmete za svoju karijeru i poziciju na poslu. S obzirom na to da ova planeta pravi kvadrat na vaše Sunce, ulagaćete nešto veće napore u realizaciju svojih planova, koji će na kraju biti realizovani. Sa druge strane ukoliko imate nadredjene, budite oprezni u kontaktu sa njima.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka razbuktavaju strasti u postojećim odnosima, medjutim ovo je takodje period koji će nekim pripadnicima vašeg znaka doneti i sukobe, zbog čega je potrebno uložiti malo više strpljenja i postupati sa taktom. Ako ste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete se prvenstveno posvetiti poslu i karijeri i ostaće vrlo malo prostora za emotivni život. Kraj meseca će doneti pojačanu dinamiku na ovom polju.

Zdravlje:

S obzirom na to da je Mars u kvadratu sa vašim Suncem, ne izlažite se velikim naporima jer su moguće povrede.

Zodijak, horoskop, bik

Foto: Shutterstock

Zodijak, horoskop, bik, Foto: Foto: Shutterstock

Bik

Posao:

U narednih trideset dana, posebno od marta, ćete biti vrlo skloni dipolomatiji kao i kompromisima, gde ćete svoje potrebe staviti na drugo mesto, ali ćete isto tako saradnicima dati do znanja da imate odredjene granice koje je preporučljivo ne prelaziti. Planeta koja predstavlja finansije je u vašem prirodnom polju ličnosti, što znači da tokom ovog meseca možete očekivati prilive novca iz neočekivanih izvora.

 Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući Veneri u polju ličnosti su skloni šarmiranju voljene osobe ali i flertu sa nekom trećom stranom, koji će poslužiti za podizanje samopouzdanja. Bikovi koji su u klimavim odnosima tokom ovog meseca će imati priliku da poprave relaciju. U koliko ste još uvek slobodni, ljubav kuca na vaša vrata nakon jednog stresnog dogadjaja i vrlo brzo nakon toga se može desiti da promenite svoj emotivni status.

Zdravlje:

Pripazite na unos šećera u organizam, jer je moguć višak kilograma kao i povišen šećer u krvi.

Zodijak, horoskop, blizanci

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Posao:

S obzirom na to da je vaša vladajuća planeta i tokom ovog meseca dobrim delom u retrogradnom hodu, budite obazrivi na svim poljima, a posebno na polju doma jer su tu mogući sukobi i nesporazumi. Što se tiče konkretno posla, imaćete utisak da nikako ne možete krenuti napred pa poslušajte intuiciju i bavite se samo već započetim stvarima. Ukoliko postoje neki dužnici prema vama, oni će vam se sada najverovatnije javiti ali nemojte očekivati pun iznos da vam bude vraćen.

Ljubav:

Ukoliko ste zauzeti, između vas i voljene osobe tokom marta su pojačane strasti, a mnogi pripadnici vašeg znaka koji su planirali neko putovanje sada da to mogu i realizovati. Voljena osoba od vas traži savet kada su finansije i ulaganja u pitanju. Ukoliko ste slobodni, do desetog marta ćete razmišljati o prošlosti ili će vam se javiti osoba sa kojom ste se nekada zabavljali, da bi se nakon toga okrenuli sadašnjosti kao i budućnosti, tako da je moguća i tajna veza s obzirom na to da je planeta ljubavi u vašem prirodnom dvanaestom polju.

Zdravlje:
Osećaj umora će vas konstantno pratiti.

Zodijak, horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Rak

Posao:

Planeta akcije ali i sukoba se nalazi u vašem prirodnom polju međuljudskih odnosa tako da je ovo mesec u kojem se mogu desiti sukobi koje vi niste izazvali ali ćete se nekako morati braniti od provokacija. Tome će doprineti i tranzitni retrogradni Merkur u znaku Riba a od četvrtog do šesnaestog marta u znaku Vodolije i neophodno je da imate ovo na umu da biste izbegli potencijalne rasprave i neprijatne situacije i da ne biste lično shvatili ono što okolina oko vas govori. Takođe, ovaj period u kojem ćete videti rezultate onoga započeli tokom proleća I leta prošle godine.

Ljubav:

S obzirom na to da je tranzitni Mars u polju partnerstva i dalje je neophodno izbegavati ozbiljne rasprave koje će vas zasigurno uvesti u sukobe sa voljenom osobom a vi to nikako ne želite. Takođe je preporuka da svoje potrebe stavite na drugo mesto i da se maksimalno posvetite partneru. Ukoliko ste slobodni, za vas će se zainteresovati dve osobe rođene sa karakteristikama zemljanih znakova i ovo su osobe koje ne poznaju kompromis međutim, vi ćete se dvoumiti jer će vam se činiti da su previše navalentne.

Zdravlje:

Moguće su povrede zato izbegavajte ozbiljnije fizičke napore.

Zodijak, horoskop, lav

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Posao:

Ovo je mesec u kojem ćete zaokružiti sve ono što ste započeli u nekom prethodnom periodu posebno tokom prve polovine prošle godine. S obzirom na to da je tranzitni Mars do kraja meseca u ovom vašem prirodnom polju zajedno sa ostalim planetama u znaku Jarca neophodno je da izdržite napor sa kojim ćete se suočiti jer ćete vrlo brzo nakon toga biti pozitivno rasterećeni i bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Moguće su s druge strane prekidi ugovora ili potpisivanja nekih novih dogovora, pod uslovom da se takva aktivnost započela u periodu oktobra i novembra prošle godine.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka će tokom marta napetim aspektom planete ljubavi što znači da ćete se sa voljenom osobom na neki način nadmetati kada je u pitanju autoritet. Sada je važno da prepoznate trenutak i da popustite baš onda kada vam do toga i nije. Ukoliko ste slobodni, zainteresovaćete se za osobu koja je rođena u zemljanom znaku, vrlo je ambiciozna, mladog duha ili je mlađa od vas i na visokom je društvenom položaju.

Zdravlje:

Preventivno je neophodno posetiti stomatologa ili da uradite jedan mini sistematski pregled, i ako je zdravlje generalno stabilno.

Zodijak, horoskop, devica

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Posao: 

Za razliku od prethodnog perioda, mart mesec donosi stabilizaciju na ovom polju i energiju koju ste rasipali na sve strane tokom januara i februara sada ćete na pravi način kanalisati. Kako je vaša vladajuća planeta u retrogradnom hodu, bez obzira na to što se to često dešava, budite oprezni prilikom redovnih obaveza posebno kada je u pitanju rutinski posao jer, iz lične sigurnosti, možete napraviti grešku. Sve proveravajte nekoliko puta. Moguć gubitak novca.

Ljubav:

Mart mesec donosi stabilizaciju na polju ljubavi ako ste zauzeti, s obzirom na to da će veliki broj planeta boraviti u zemljanim znacima što će omogućiti dobar odnos u postojećoj relaciji. I dalje važi upozorenje da se nedotičete tema koje su problem jer se nećete na pravi način razumeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka intezivno razmišljaju o prošlosti, a preko posla im se može javiti nekadašnja ljubav.

Zdravlje:

Nesanica i zbog toga će vas pratiti nervoza tokom čitavog meseca.

Zodijak, horoskop, vaga

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vaga

Posao:

S obzirom na to da je vaš prirodni vladar tokom marta meseca, odnosno od petog marta u odličnom dostojanstvu, ovo je vreme u kojem će se napraviti jedan ozbiljan korak napred u karijeri. Kako je tranzitni Merkur u retrogradnom hodu, moguće je prolongiranje ili vraćanje na nekadašnje pozicije ali to vas neće demotivisati, naprotiv, stimulisaće vas da ispravite greške iz prošlosti i da krenete napred. Krajem meseca, tranzitni Saturn prelazi u znak Vodolije, što znači da pritisak polako jenjava i da uživate u plodovima svog rada i truda.

Ljubav:

Kako je planeta sukoba u napetom aspektu sa vašim horoskopskim znakom i u martu mesecu postoji velika mogućnost da se sukobljavate sa partnerom. Iako želite harmoniju, bićete izazvani pa ćete reagovati, ali je preporuka da se ipak držite po strani i da važne teme ostavite za neki drugi period. Ako ste slobodni, za vas će se zainteresovati jedna starija, ali najverovatnije zauzeta osoba zato pažljivo vucite poteze.

Zdravlje:

Obratite pažnju na urinarno-genitalni trakt jer su moguće infekcije.

Zodijak, horoskop, skorpija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Škorpija

Posao:

U martu mesecu vam predstoji velika aktivnost kada je ovaj segment života u pitanju. Vaša motivacija je na veoma zavidnom nivou pored toga što je vaš prirodni vladar do kraja meseca u odličnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom. Neko od poznanika ili prijatelja će vam se ponuditi kao pomoć ali vi dobro razmislite da li ćete tu podršku prihvatiti. Što se tiče finansija, ovo je mesec u kojem ćete ulagati u svoje znanje. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima jer se mogu javiti varnice.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka primećuju da se nešto menja u odnosu sa voljenom osobom i iako niste skloni preispitivanju ovog polja jer je generalno stabilno sada će se to ipak promeniti. I vama i suprotnoj strani je potrebna doza slobode i ukoliko uspete da prevazidjete prepreke, zahvaljujući benefiku u vašem prirodnom polju partnerstva, mirno ćete nastaviti dalje. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednu mladu osobu a Venera u vašem prirodnom sedmom polju donosi priliku za iznenadnu ljubav. Ovo je osoba koja je relativno nedavno prekinula jedan duži emotivni odnos.

Zdravlje:

Situacija na ovom polju je stabilna ali je moguć visok pritisak tako da na vreme prekontrolišite šta se dešava.

Zodijak, horoskop, strelac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Posao:

Izuzetno ste motivisani kada su finansije u pitanju a to je nešto što prenosite iz prethodnog meseca i zadržaće se u narednih tridesetak dana. Povremeno će vas zabrinjavati finansijska situacija zbog toga što će vam se dešavati iznenadni troškovi ali su u pitanju obaveze koje već dugo čekaju na izmirenje. Planeta harmonije i sklada je u prirodnom polju posla što znači da ćete u narednih mesec dana uspeti postići dobre rezultate kada je posao u pitanju i bićete u skladnom odnosu sa saradnicima, kolegama i nadredjenima.

Ljubav:

Što se tiče zauzetih pripadnika vašeg znaka, mesec pred vama donosi veliko zajedničko ulaganje u stabilizaciju finansija. Razlog su planovi za budućnost a suprotna strana, odnosno partner će biti veliki oslonac i podrška, ukoliko imate potrebu da se dodatno edukujete ili da na neki način. Ako ste još uvek slobodni, moguća je neka nova ljubav, ali je to ovaj puta povezano sa vašim poljem posla tako da ćete najverovatnije biti zainteresovani za nekoga od kolega, ili bar velika većina ljudi koji su rođeni u vašem znaku.

Zdravlje:

Budite vrlo oprezni kada je ishrana u pitanju je i stomačni problemi.

Zodijak, horoskop, jarac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Posao:

Tranzitni Mars će i dalje boraviti u vašem prirodnom polju ličnosti što znači da će vam dati naglašenu energiju i motivaciju da se pozabavite svojim planovima. Pred vama je period u kojem nećete biti raspoloženi za kompromis što će pojedinim pripadnicima vašeg znaka prouzrokovati sukob sa okolinom na koje se nećete obazirati. Takođe, bićete zadovoljni svojim statusom u društvu, što vidite kao rezultat svojih zalaganja. Veliki deo pripadnika vašeg znaka će dosta ulagati u obrazovanje, da li je u pitanju neka škola ili kurs.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka su nešto napetiji nego inače i neće imati dosta tolerancije prema suprotnoj strani iako su skloni trpljenju. Takoreći, jedan mali nesporazum može da se razvije u ozbiljnu raspravu, tako da će mnogi Jarčevi u martu mesecu prekinuti nestabilne odnose. Ukoliko ste još uvek slobodni, bićete privlačni suprotnom polu, čak će se dve osobe zainteresovati za vas. One su nešto starije od vas, a vi ćete za početak, samo posmatrati situaciju. Planeta ljubavi petog marta ulazi u vaše prirodno polje ljubavi tako da ovog meseca može doneti novu romansu.

Zdravlje:

Moguće su povrede, umaranje, tako da je neophodno da posvetite sebi, kao i da izbegavate velike fizičke napore.

Zodijak, horoskop, vodolija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vodolija

Posao:

Prvih deset dana meseca će biti rezervisana za polje finansija, jer ćete razmišljati o nekim novim ulaganjima. Sada nije momenat za takve projekte već se okrenite svim onim nekadašnjim planovima koje ste zamislili. Petog marta, planeta harmonije ulazi u izazovan znak po vas, što će vam omogućiti intezivnu komunikaciju sa okolinom i saradnicima, ali budite na oprezu jer bez obzira na to što je planeta komunikacije od desetog marta u direktnom hodu, mogu se i dalje javljati povremeni nesporazumi.

Ljubav:

Na ovom polju, ukoliko ste zauzeti, dolazi do varnica između vas i voljene osobe s obzirom na to da je planeta koja vlada poljem ljubavi u napetom aspektu sa vašim horoskopskim znakom. Obe strane, i vi i partner, će se zauzimati za svoje stavove bez, sklonosti ka kompromisu. Treće nedelje marta, planeta Saturn ulazi u vaše prvo polje i vreme je da se ozbiljnije posvetite i sebi i partnerstvu. Ako ste slobodni, mnogim pripadnicima vašeg znaka će ljubav zakucati na vrata. Vrlo je moguće i upoznavanje nove osobe preko članova porodice.

Zdravlje:

Obratite pažnju na ishranu i uvedite redovne obroke. Inače je stabilno.

Zodijak, horoskop, ribe

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ribe

Posao:

S obzirom na to da će tranzitni Merkur i tokom ovog meseca i dalje boraviti u vašem prirodnom polju ličnosti, na prvom mestu će vam biti komunikacija sa drugim ljudima, međutim, s obzirom na to da je ova planeta do desetog marta u retrogradnom hodu, imaćete utisak, koji je ipak zasnovan na realnim činjenicama, da se ponavlja prošlost i da nikako ne možete krenuti napred. Četvrtog i šesnaestog marta, ova planeta će privremeno boraviti u vašem prirodnom dvanaestom polju, što znači da je moguća aktivacija nekih tajni koje želite ostaviti za sobom. Pripazite na komunikaciju kao i na to kome se poveravate. Što se tiče finansija, mogući su prilivi novca, ali isto tako, rashodi usled impulsivne kupovine.

Ljubav:

Tokom narednih dana obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom i ne padajte na izazove jer je moguće da uletite u beskonačne rasprave zasnovane na pogrešnom razumevanju i shvatanju suprotne strane. Ipak, ukoliko želite razjasniti neke stvari iz prošlosti, sada je trenutak. Ukoliko ste slobodni, planeta ljubavi se nalazi u vašem prirodnom polju komunikacije, što znači da će ovaj mesec doneti priliku da putem društvenih mreža ali i preko porodice upoznate interesantnu osobu koja će privući vašu pažnju i moći ćete promeniti svoj emotivni status. Proverite da li je ta osoba slobodna.

Zdravlje:

Mogući su problemi sa disanjem i alergije.