Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Svako od nas u sebi ima nešto detinjasto, ali kad je reč o ovim horoskopskim znacima, kod njih je detinjasto baš sve.

Ovan

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvek puni entuzijazma, ali uz njihovu detinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, previše direktni i brzopleti. Ne razmišljaju pre nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vreme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može da bude vrlo problematično u vezama.

horoskop
Foto: shutterstock

Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju detinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se menja, postaje svadljiva i agresivna i ponaša se kao malo dete koje nije dobilo lizalicu na na kasi!