HOROSKOP ZA 17. JANUAR Ovna čekaju drastične promene na poslu, Škorpija ima tajnu simpatiju, a Rak mora ozbiljno da pripazi na zdravlje!

Gradite svoje snove, inače će vas neko unajmiti da gradite njihove

horoskop
Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Jasno vam je da su neophodne drastične promene na poslu da bi on mogao da se pokrene. Upravo to pokušavate da uradite, ali za sada nema vidljivih rezultata.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je stabilan i zadovoljavajući. Druga strana vam pruža podršku u svakom smislu, jer je svesna da prolazite kroz turbulentan poslovni period.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je osetljiv. Dovoljna vam je sitnica pa da ispadnete iz takta. Vašu nervozu izaziva loša poslovna situacija odnosno nedostatak bilo kakvih poslovnih rezultata.

BIK

POSAO: Na poslu dolazi do ekspanzije. Primorani ste da se drugačije organizujete da bi mogli da odradite sve obaveze u najkraćem mogućem roku. Zadovoljni ste poslom.

LJUBAV: Emotivna oblast vam nije na dnevnom redu. Ne održavete čak ni redovnu komunikaciju sa partnerom. U fazi ste kada ste preokupirani prvenstveno poslom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imate maksimalno odgovoran odnos prema zdravlju tako da to daje odlične rezultate. U slučaju da ste na nekoj terapiji osećate se primetno bolje.

BLIZANCI

POSAO: Situacija na poslu je ohrabrujuća. Posao se sve više razvija. Očekuje vas povećan obim posla i finansijski dobitak. Konačno ste zadovoljni celokupnom poslovnom situacijom.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je pun izazova. Oboje ste prilično nervozni, vi nesto više, tako da komunikacija o bilo čemu ima potencijal da nepotrebno preraste u veću svađu.

ZDRAVLJE: Očekuju vas hronični problemi kojima ste bili podložni u prethodnom periodu. To se prvenstveno odnosi na lošu cirkulaciju, osetljive kosti i nestabilan pritisak.

horoskop
Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Poslovna situacija je u fazi stagnacije. U slučaju da ste u potrazi za novom poslom ne postoji čak ni naznaka dobijanja nove poslovne ponude. Ako radite posla nema.

LJUBAV: Imate problem da prihvatite situaciju u braku. Bežite u svet maštate i zamišljate kako bi bilo divno da partner bude kao što je nekada bio odnosno zaljubljen.

ZDRAVLJE: Skloni ste hronični problemima. Cirkulacija je jako slaba. Možete vam biti stalno hladno bez ozbira koliko stvari obukli. Bilo bi dobro da ojačate imunitet pošto je slab.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas javni uspeh. Pripadnici medija biće zainteresovani za vas, a vi ćete ostaviti utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe. 

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnom sferom bilo da ste slobodni ili zauzeti. U oba slučaja smatrate da je jako teško, gotovo nemoguće, ostvariti vezu o kojoj maštate. 

ZDRAVLJE: Koža vam je prilično osetljiva. Može reagovati na hladnoću pa je potrebno da je zaštitite. Neke promene na koži mogu biti bazirane na psihološkoj bazi (na primer, svrab).

DEVICA

POSAO: Generalno vas očekuju teškoće na poslu. Oblast saradnje sa inostranim saradnicima je jedina koja je povoljno prikazana i zbog toga usmeravate fokus upravo na nju.

LJUBAV: Vama je bitno da je poslovna situacija stabilna da bi mogli da se posvetite emotivnoj oblasti. Pošto to nije slučaj, u emotivnoj sferi nema nekih značajnijih dešavanja. 

ZDRAVLJE: Nervni sistem je jako osetljiv tako da vam raspoloženje nije najbolje. Dijapazon mogućnosti je širi, možete biti ili jako nervozni i eksplozivni ili neraspoloženi i depresivni.

horoskop, priroda
Foto: Depositphotos

VAGA

POSAO: Situacija na poslu je zadovoljavajuća. Nadređena osoba vas poziva na informativni razgovor. U potpunosti je zadovoljna vašim rezultatima i upućuje vam komplimente.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. On ima probleme na poslu, ali se trudi da te probleme odvoji od porodičnog života i da im ne dozvoli da utiču na vaš odnos.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. U fizičkom i psihološkom smislu ste jaki. Tačno znate šta je potrebno da uradite da bi se osećali dobro. Upražnjavate aktivnosti koje vas opuštaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije su jako loše, a posao generalno blokiran. Jedina oblast gde možete da postignete uspeh je vezana za inostrane saradnike i institucije zatvorenog tipa.

LJUBAV: Imate simpatiju sa kojom ne uspevate da ostvarite komunikaciju. Čekate pravu priliku da bi konačno mogli da krenete sa druženjem i naravno udvaranjem.

ZDRAVLJE: Pritisak je nestabilan i pravi vam probleme. Imate utisak da ne možete ništa da uradite po tom pitanju, pa probleme prihvatate kao neizbežne. Imate nedostatak energije.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Imate jako puno obaveza, ali uspevate sve da ih odradite do kraja. Povećan obim posla omogućuje i bolje finansije što vam je jako bitno.

LJUBAV: Emotivan odnos se spontano razvija. Imate utisak da partner nije najbolje u psihološkom smislu tj. da nije najstabilniji. Nadate se da će brzo prevazići ovo stanje.

ZDRAVLJE: Vi se osećate dobro uprkos pokazateljima da vam imunitet nije jača strana. Poželjno je da uvedete neke preventivne mere radi izbegavanja zdravstvenih problema.

horoskop, glumac, film
Foto: ‘Son of God’/printscreen

JARAC

POSAO: U potpunosti ste nezadovoljni poslovnom saradnjom tako da je prekidate. Druga osoba nije iskoristila šanse koje ste joj pružali. Nadate se novom poslovnom saradniku.

LJUBAV: U mislima ste u prošlosti. Razmišljate o bivšem partneru. Sasvim iznenada dobijate vesti o njemu. Imate želju da ga vidite, ali niste spremni da inicirate komunikaciju.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je ugrožen. U stanju ste da planete zbog najmanje sitnice. Pokušajte da izbegnete stres. Velike su šanse da dođe do iznenadnog skoka pritiska.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas priliv novca. Imate dosta dobru komunikaciju sa inostranim partnerima. Vi intuitivno osećate njihove želje i namere. Bez ikakvih problema se sporazumevate.

LJUBAV: Veza prolazi kroz krizni period. U toku je nepovoljan period za komunikaciju što znači da može doći do svađe sa partnerom, a u najgorem slučaju i do raskida veze.

ZDRAVLJE: Zdravlje nije najbolje. Imunitetet je slab. Čak i da se osećate dobro potrebno je da pod hitno ojačate imunitet. Disajni organi i nervni sistem su najugroženiji.

RIBE

POSAO: Nestrpljivo očekujete priliv novca, ali on kasni. Maksimalno ste ambciozni, odgovorni i posao odrađujete profesionalno. Saradnja sa strancima je odlična.

LJUBAV: Izbegavate komunikaciju sa bračnim partnerom. On je toliko nervozan i neraspoložen da mu jako malo fali da ispadne iz takta. Čekate da prevaziđe ovo stanje.

ZDRAVLJE: U zdravstvenom smislu ste preosetljivi tako da je mogući širi dijapazon problema. Bilo bi dobro da pričuvate kosti, nerve i da pripazite na pritisak.

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Skorpion - Austrija
  17/01/2021 - 08:43
  Naravno imam ja puno simpatija.Ajde navrati vec jednom da se upoznamo ;)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi