OD KAD JE JUPITER STUPIO NA PRESTO NA NEBU Njima je svemir udelio dobitni loz, možda ste i vi među najvećim srećnicima

Jupiter je promenio znak, ušao u Vodoliju i doneće sreću mnogima, ali nekima malo više

horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav, par
Foto: shutterstock.com

Jupiter je promenio znak, ušao u Vodoliju i doneće sreću mnogima, ali nekima malo više. Da li ste spremni da vidite da li ste baš vi među srećnicima?

Ovan

Ovnovi mogu da imaju više sreće sa drugim ljudima, ako nauče da se prilagode i da se drže sa drugima bez nekog interesa. Onda će svakako da imaju napredak, ako se uklope u kolektiv. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Blizanci će da uspeju da se usavrše, da završe sve započete edukacije, a na ispitima će imati dosta sreće. Lako će da ostvare sve svoje želje, a možda čak i odu na neko putovanje ako bude bilo prilike.

Vaga

Što se tiče Vaga, moguće je zaljubljivanje, pa će tu sigurno da imaju više sreće od drugih. Malo će da se dvoume sa kim da budu, ali će bar da imaju veći izbor. Neće da im bude baš lako s obzirom na to koliko će da budu skloni flertu. Ipak, imaće sreće i sa prijateljima, pa ova godina nikako neće da im bude dosadna.

sreća
Foto: Desingden.by Freepik

Vodolija

S obzirom na to da je Jupiter baš u znaku Vodolije, sve što budu zamislile biće lako ostvarljivo. Koliko god da je bila nada izgubljena za svaki napredak, koliko god da u prošloj godini nisu videle mogućnost da se nešto pozitivno desi, sada će sve da bude potpuno drugačije. Sve će da im ide od ruke.

Lav

Lavovi će lako da sarađuju sa drugima i treba da iskoriste priluku da odrade neke bitne poslovne dogovore. Što se ljubavi tiče i tu će da im bude sve savršeno, samo je bitno da ne budu previše skloni flertu, nego verni. Slobodni Lavovi će moći da se zaljube i da to postane nešto baš ozbiljno.

Slične tekstove nađite OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi