prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN I BIK

Između njih postoji magnetska privlačnost. I na prvi pogled deluju kao zaista savršen par. Međutim, vatreni Ovnovi nisu ni približno verni kao odani Bikovi. Njihova ljubav će stalno biti u iskušenju.

RAK I JARAC

Rakovi uživaju u udvaranju Jarčeva. Jarčevi se zaljubljuju do ušiju u osećajnost Rakova. Iako na početku deluje kao odlična kombinacija, jednom od njih će veoma brzo postati monotono. I to - emotivnom Raku. Pa, spas od dosade će potražiti u zagrljajima nekog drugog.

LAV I STRELAC

Oboje su vatreni znaci, pa na početku između njih sevaju varnice. Zaljubljeni su i jedno drugo obasipaju nežnostima. Ali – ne zadugo. Lavovi su stalno gladni pažnje, dok Strelčevi ne mogu da im pruže to zadovoljstvo. Ne ulažu dovoljno energije u vezu, a posle nekog vremena oni se već ni ne shvataju ozbiljno.

ŠKORIPIJA  I RIBE

Ni jedan ni drugi horoskopski znak ne vodi preterano mnogo brige o uzajamnim osećanjima. Zato, neće im pasti teško da jedno drugo iznevere. Škorpije i Ribe mogu biti u nekoj prividnoj vezi u kojoj su preljube česta pojava.

VODOLIJA I DEVICA

Vodolije odmah privlači nevino zračenje Devica. Ali, još brže osete potrebu da posegnu za zabranjenim voćem. Device, međutim, ne mogu da se nose sa spontanošću Vodolija zbog čega često dolazi do svađa i konflikata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading