NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP Device imaju šansu da zgrnu velike pare, Blizanci čeka teška finansijska situacija...
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnu će trebati više snage i energije. Ove nedelje će biti mnogo zanimljivih zadataka i stvari koje treba obaviti, ali svaki od njih će zahtevati određenu količinu energije. Takođe, u nekim situacijama na poslu i u poslu ili prilikom kupovine, Ovnu će biti potrebna jaka intuicija. Sada je bolje ne donositi ishitrene odluke. Nakon što je mirno odmerio sve prednosti i nedostatke, Ovan će moći objektivno da proceni situaciju i ne pravi greške.

Bik

Bik će moći da sklapa važne poslove, upušta se u ozbiljne pregovore, ide na intervjue i preuzima rutinske poslove. Takođe, astrolozi preporučuju da ne žurite da odgovorite na teška pitanja. Za početak, Bik će morati pažljivo da razmisli. Za one koji rade kod kuće, a ne u kancelariji, poželjno je stvoriti povoljnu atmosferu u svom domu. Ovo vreme je najbolje iskoristiti za rešavanje najvažnijih zadataka, jer će Bik biti pribran i pažljiv.

Blizanci

Blizanci na poslu mogu imati sukob sa toksičnim ljudima. Astrolozi preporučuju da ne ulazite u konflikte. Na osnovu prognoza astrologa, Blizanci mogu da dođu u tešku finansijsku situaciju, podlegnuvši uticaju Venere i njenih vetrovitih naleta. Sada morate pravilno raspodeliti novac i imati jasan plan akcije za svaki dan.

Rak

Najvažniji dan u nedelji je nedelja. Aspekt Sunca i Saturna povećava sreću, uključujući i finansijsku. Poslednjeg dana u nedelji biće moguće obaviti skupe kupovine. Generalno, tokom nedelje mnogi Rakovi će moći da normalizuju svoj finansijski i poslovni život. Ne bi trebalo da odlažete sprovođenje planova za povoljniji period, inače će snovi ostati fantazija i neće doneti nikakav rezultat. Važno je da sačuvate svoju energiju.

Lav

Da bi Lavovi postigli finansijski i radni uspeh, važno je zapamtiti da se trud uvek isplati. U periodu od 15. do 21. avgusta važno je da vodite računa o svom obrazovanju, da razradite snage svog karaktera. Ispravan duhovni stav biće bar polovina uspeha. Počeće nova etapa u profesionalnom i finansijskom životu Lavova, ali će to postati jasno tek do kraja nedelje. Smirenost planeta i jak Merkur omogućiće vam da u potpunosti kontrolišete događaje koji se odvijaju u sferi novca.

Devica

Device se podstiču da sebi postave nove i ambiciozne ciljeve. Neophodno je da se oslobodite strahova i kompleksa, napuštajući zonu komfora. Od rizika iz tog perioda, vredi izdvojiti dugove. Ove nedelje potrebno je da smislite plan i napravite ravnotežu. Devica je jedan od najjačih znakova Zodijaka , pa će njeni predstavnici moći da savladaju sve prepreke na putu, jer je Merkur na njihovoj strani. Programere Device čeka najproduktivnija i najuspešnija nedelja za novac.

Vaga

Optimizam i kreativnost Vaga će im pomoći da se nose sa svim zadacima na poslu. Astrolozi takođe izveštavaju da ove nedelje možete računati na bonuse ili napredovanje u karijeri, ali samo ako Vaga pokazuje najbolju produktivnost poslednjih nedelja. Za one koji imaju slobodan dan, postoji par saveta: ne idite na putovanja i ne kupujte nešto veoma skupo. Pažljivo raspoložite svojim novcem.

Škorpija

Škorpije koje imaju visoke položaje i imaju mnogo ljudi pod svojom kontrolom, moći će da postanu mnogo produktivnije tokom ovog vremena. Pošto su rođeni lideri po horoskopskom znaku, Škorpije imaju odličan instinkt za ljude i takođe mogu predvideti njihovo ponašanje i donošenje odluka. Finansijski rizici mogu završiti neuspehom, pa je bolje da se fokusirate na zaradu. Ne bi trebalo da se prepuštate iskušenju da prikupite novac na rizičnim transakcijama.

Strelac

Bolje je sve novčane izdatke usmeriti na usavršavanje, sticanje novih znanja i iskustava. Ovo će biti velika pomoć za postizanje finansijskog uspeha u budućnosti. Što se tiče tekuće nedelje, sada možete pokušati da iskoristite pomoć stvari koje privlače novac. Biće veoma korisni, posebno onima koji će otvoriti novi posao ili će uskoro zaključiti neki važan posao. Negativna pozicija Venere ukazuje na to da bi Strelac trebalo da nastavi da pažljivije planira stvari.

Jarac

Jarčeve čeka značajan uspeh u finansijskom sektoru. Nedelja obećava da će biti izuzetno produktivna. Ako ne odložite za sutra ono što možete da uradite sada, onda će sve biti u redu. Takođe, možete obaviti kupovine na koje se Jarčevi dugo nisu usuđivali. Ne treba čekati priliku, jer možda neće doći. Imate šansu da popravite stvari, uzmite sve u svoje ruke.

Vodolija

Neće biti srećne budućnosti na finansijskom i bilo kom drugom polju. Ove nedelje će smirenost planeta i zvezda pomoći ljudima ovog znaka da prevaziđu svoju nesigurnost i da se oslobode strahova i kompleksa. Po želji, umorne Vodolije mogu uložiti u zdravlje i dobar odmor. Nedelja od 15. do 21. avgusta pogodna je za rad bez žurbe, neformalnu komunikaciju sa kolegama i nadređenima, introspekciju i aktivan rad na greškama.

Ribe

U periodu od 15 do 21. avgusta, stvari na koje su Ribe zaboravile, ponovo će se podsetiti. Verovatno ćete morati da se vratite nekim nerešenim problemima u radu. Ribe, zauzete postizanjem ambicioznih ciljeva, imaju dobre šanse za finansijski uspeh, ali astrolozi savetuju da se ne upuštaju nepromišljeno u posao. Nakon obrade sada, možete biti u minusu. Morate da smenjujete odmor sa poslom, kako ne biste "pregoreli". Pravo okruženje će takođe biti od posebne važnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading