horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Vaša veza je u krizi zbog nekog trećeg. Vreme je da se raščisti situacija. Ako niste zaposleni, do posla možete doći preko interneta. Vodite računa o zdravlju i izbegavajte alkohol.

Bik

Jedna osoba pokušava uporno da vam skrene pažnju a vi to kao da ne primećujete. Na poslu vam je steresno i neko od kolega će vas neprijatno iznenaditi. Prolazna glavobolja.

Blizanci

Sa nestrpljenjem očekujete ponovni susret sa partnerom. Sada ste opušteni i lepo vam je. Na poslu je sada bolje i započećete saradnju sa jednom uspešnom osobom. Zdravlje dobro.

Rak

Konačno ste našli osobu pored koje možete da uživate. Pozvaće vas prijatelj koga niste dugo videli. Pravo je vreme da obnovite znanje i završite posao na vreme. Zdravlje dobro.

Lav

Spremite se za lepo romantično veče sa partnerom. Ne prikrivajte emocije i uživajte. Nije sve do vas, veći deo posla zavisi od drugih pa trudite se da se ne nervirate zbog toga. Zdravlje dobro.

Devica

Imate lošu komunikaciju sa partnerom, trudite se da to popravite. Raspoloženje mogu da vam poprave prijatelji. Budite skoncentrisani na ono što radite, moguće su greške. Zdravlje promenjivo.

Vaga

Češće iznenadite partnera malom pažnjom. Volite da provodite vreme u krugu porodice i partnera. Na poslu ste zadovoljni jer vam šef prepušta da odlučujete. Zdravlje dobro.

Škorpija

Mnogo ste probirljivi jer niste prestali da volite osobu iz prošlosti. Prihvatite novu poslovnu priliku koja vam se nudi. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Strelac

Ako niste u vezi, imaćete da upoznate osobu koja će vam se dopasti. Prihvatite poziv za izlazak. Sada mnogo bolje funkcionišete na poslu, imate više elana i volje. Zdravlje dobro.

Jarac

Provešćete divan dan u izlasku sa partnerom. Partner vas obasipa pažnjom. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Mogući neplanirani izdaci. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Ne ulazite u novu vezu ako niste sve raščistili sa starom. Podrška porodice vam puno znači u novom poslu. Manji dobitak. Pripazite u saobraćaju ako ste vozač.

Ribe

Niste još uvek spremni za ozbiljnu vezu. Izlazite malo više sa prijateljima ,u poslednje vreme ste ih zapostavili. Posao vam ide sve bolje pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading