VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Neočekivano poznanstvo koje će prerasti u lepu vezu očekuje Ovnove, na Vage će se obrušiti brdo problema
Foto: privatna arhiva

 

Ovan

U septembru će Ovan moći da pokaže izuzetnu istrajnost i postigne ono što je izgledalo nemoguće. Istina, na putu ka uspehu ponekad će biti teško pronaći zajednički jezik sa drugima. Zapamtite: cilj ne opravdava sva sredstva. Pokušajte da izbegnete sukobe. Druga polovina meseca doneće rešavanje važnih pitanja. Istovremeno, možete napraviti planove za budućnost: vaši planovi će se ostvariti i pružiti vam mnogo prijatnih trenutaka. Na ljubavnom planu, Ovna čeka zatišje. Emocije neće ključati, a srce će se stisnuti od očekivanja romantičnih avantura. Ali ovo nije zadugo. Kraj septembra obećava neočekivano poznanstvo koje može prerasti u lepu vezu.

Bik

Septembar će biti pun nemiora kada je reč o Bikovima. Teško ćete izbeći sporove i svađe, a sami ćete biti pokretači mnogih sukoba. Ukoliko se ne potreudite da razumete druge i ne budete tolerantni, to vas kasnije može skupo koštati. Do sredine meseca pozitivni trendovi će početi da se intenziviraju. U svim nastojanjima imaćete sreće. Tokom ovog perioda, takve akcije kao što su preseljenje, osnivanje porodice, kupovina nekretnina biće uspešne. Zvezde vas podržavaju i na putovanju. Krajem septembra mogući su finansijski problemi. Najneoprezniji predstavnici vašeg znaka mogu naići na rizične transakcije. Da biste izbegli probleme, pridržavajte se starog pravila: "Verujte, ali proverite!".

Blizanci

Zvezde kažu da će septembar za Blizance biti veoma bogat. Mnogo će zavisiti od vaše samokontrole. Čuvajući je i možete postići željeni rezultat. U prvom mesecu jeseni, Blizanci će se bolje nego ikada slagati sa drugima. Zato ne odlažite ozbiljne razgovore. Sada će uroditi plodom. Dobićete mnogo potrebnih informacija koji će vam pomoći da odlučite o svojim sledećim koracima. Krajem meseca preuzmite inicijativu u odnosima. Vaš izabranik će pristati na najluđe predloge. Ostale prijatne promene su pred vratima: septembar je pravo vreme da napustite prošlost i zakoračite u budućnost.

 

Rak

Rakovima će biti teško da se fokusiraju na jednu stvar. Biće toliko zanimljivih stvari okolo da nećete moći da se zaustavite. Međutim, ako se upustite u svoj posao, moraćete da ispravljate ne samo svoje, već i tuđe greške. U drugoj dekadi meseca budite pažljiviji u finansijskim pitanjima. Proverite svoju potrošnju: to bi moglo biti mnogo više od vašeg prihoda. Odložite velike kupovine. Krajem meseca vaša srodna duša će vas podstaći da značajno prilagodite svoje planove za budućnost. Pokušajte da budete realni i ne pričajte o tuđim fantazijama. Nemojte davati nepotrebna obećanja, budite iskreni.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Neočekivano poznanstvo koje će prerasti u lepu vezu očekuje Ovnove, na Vage će se obrušiti brdo problema

Foto: privatna arhiva

 

Lav

Lavove čeka nemiran, ali ipak prijatan mesec. Vaš glavni osećaj u septembru treba da bude intuicija. Slušajte je i vaše odluke će se pokazati ispravnim. Lavovi će u drugoj dekadi meseca lako moći da nađu zajednički jezik sa onima sa kojima već duže vreme nisu u vezi. Iskoristite ovo vreme da prevaziđete raskol u timu i uspostavite nove veze. Zahvaljujući svojoj harizmu, moći ćete da rešite mnoga pitanja u neformalnom okruženju, a da ih ne iznosite pred šefovima. Na ličnom planu, za sada nema promena. Vaše romantične zvezde su bile dugo na čekanju. Ali septembar će biti odlično vreme za one koji odluče da promene svoj imidž ili ažuriraju svoju garderobu. Eksperimenti sa izgledom će biti uspešni, a vi ćete biti zadovoljni.

Devica

Devicama septembar obećava mnogo u pogledu novih početaka. Biće teško, ali zanimljivo. Stoga, slobodno preuzmite nove projekte i slučajeve. Čak i ako vam se u početku učini da ne ide, onda će sve ići glatko. Postoji jedno upozorenje - pokušajte da sami donosite odluke. Jer savetnika ima mnogo, a odgovornost za učinjeno će pasti na vas. Pravi put će biti podstaknut vašim iskustvom i unutrašnjim glasom. U vašem ličnom životu čekaju vas događaji o kojima ste dugo sanjali. Odnosi sa voljenima, prijateljima i srodnom dušom doneće samo radost. I na porodičnim okupljanjima uspećete da se odmorite.

Vaga

Vaga će u septembru morati da radi stotinu stvari u isto vreme. Bićete povučeni prošlošću, fascinirani sadašnjošću i spremni za budućnost. Zvezde savetuju da postavite ciljeve: izaberite šta vam je potrebno ovde i sada. Jednom kada ovo shvatite, napetost će se povući, a život će postati mnogo lakši. Mnogi od vas će ovog meseca imati priliku da napreduju na korporativnoj lestvici. U tome će pomoći stare veze i ljudi iz prošlosti. Nemojte zanemariti savete novih poznanika: oni će vam dati priliku da vidite put koji niste primetili zbog sopstvenog slepila. Generalno, mesec će biti veoma uspešan. Problemi mogu nastati samo pri zaključivanju transakcija. Budite oprezni prilikom kupovine imovine i potpisivanja papira.

Škorpija

Septembar za Škorpije će početi manjim događajima. Nećete još dugo razumeti zašto se to dešava upravo sada i sa vama. Zato nemojte ignorisati šta se dešava. Čak i najnevažnija sitnica može porasti do kosmičkih razmera. Vreme je za promenu karijere. Septembar će vam dati izbor: crno ili belo, za ili protiv, sada ili nikad. Sumnja će vas pratiti sve ovo vreme. Međutim, kada donesete odluku, lako možete odbaciti alternative. Finansijski poslovi Škorpije će ići glatko. Zvezde obećavaju dobre ponude, neočekivane bonuse, pa čak i dobitke. Kraj meseca će biti dobar da svoj hobi pretvorite u novac.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Neočekivano poznanstvo koje će prerasti u lepu vezu očekuje Ovnove, na Vage će se obrušiti brdo problema

Foto: privatna arhiva

 

Strelac

Najvažniji događaji za Strelce održaće se početkom septembra. Ostatak meseca ćete ili požnjeti nagrade ili ćete rešiti nevolje. Sve zavisi od vas. Zvezde upozoravaju da će odluke morati da se donose brzo. Istovremeno, one moraju biti promišljeni i uravnoteženi. Sreća će biti na strani jakih. Vaše reči i postupci privući će veliku pažnju. Neće svi biti oduševljeni. Da biste sprečili konflikt, ne pričajte previše i ne dajte nepromišljena obećanja. Kraj septembra biće relativno miran. Ovo vreme je najbolje provesti sa voljenima i prijateljima, jačajući odnose i obraćajući pažnju na one kojima je potrebno. Odvojite nekoliko dana za rekreaciju na otvorenom. Ovo će vam vratiti snagu za nova dostignuća.

Jarac

Zvezdama Jarčevi savetuju da napuste žurbu i budu smireni u vezi sa svim što se dešava. Samo u ovom slučaju, mesec će ispasti dobro. Događaji će se promeniti prebrzo, i ako pokušate da uradite sve odjednom, nećete postići ništa. Samo zastanite i sačekajte. Situacija će se popraviti bez vašeg aktivnog učešća. Septembar obećava Jarcu zanimljive susrete i sudbonosna poznanstva. Da li će to biti ljubav nije jasno, ali započeta veza može postati jaka i pouzdana. Za romantično nastrojene predstavnike znaka, astrolozi predviđaju lako flertovanje i prijatnu zabavu. U trećoj dekadi meseca moguća su velika novčana primanja. Bolje ih je uložiti u velike kupovine. U suprotnom, novac će vam kliziti kroz prste.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Neočekivano poznanstvo koje će prerasti u lepu vezu očekuje Ovnove, na Vage će se obrušiti brdo problema

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vodolija

Septembar za Vodoliju biće pun iznenađenja, kako prijatnih, tako i ne baš prijatnih. S jedne strane, biće mnogo više briga nego što ste mislili. Neće svi slučajevi uspeti, ne samo da se privedu kraju. S druge strane, zaokupiće vas razni događaji, a vi ćete rado juriti uz taj tok promena. Kako god bilo, septembar će doneti mnogo zanimljivih susreta, novih poznanstava i šansi za promene. Ovog meseca biće vam dovoljno da razmislite o nečemu – i sudbina će vam dati priliku da to doživite. Zapamtite da misao čini čuda. Ali u isto vreme budite oprezni sa željama - one imaju tendenciju da se ostvare. Krajem meseca vaša intuicija će vam pomoći da izgradite odnose sa ljudima sa kojima dugo niste mogli da nađete kontakt. Iskoristite ovo vreme da steknete nove prijatelje.

Ribe

Septembar donosi izazovan period, moraćete više da se posvetite. Lenjost i nespremnost da se pokaže inicijativa prepuni su velikih gubitaka, kako materijalnih, tako i nematerijalnih. Naprotiv, aktivnost i inicijativa će uroditi plodom. Sredinom meseca Ribe mogu da dobiju veoma neobične ponude za saradnju. Nemojte žuriti da odbijete novu priliku. Događaji se mogu pokazati kao izuzetno obećavajući. Kraj septembra obećava neočekivane troškove. Oni mogu biti povezani sa neplaniranim kupovinama ili spontanim putovanjima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading