horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Previše ste samouvereni i uvek za sebe mislite da ste bogom dani da svi oko vas igraju po vašem taktu. Imaćete neprilika na poslu zbog takvog stava. Nesanica.

Bik

Danas ćete, po svemu sudeći, rešiti jednu spornu situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Spremite se da na poslu pokažete sve svoje mogućnosti. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Predstoji vam jako zanimljiv susret sa starijom osobom suprotnog pola. Mnogo toga više neće biti isto. Tražite način za brzom zaradom. Skroz pogrešno. Probavne smetnje.

Rak

Zaljubili ste se, pa šta? Vi to doživljavate kao tragediju umesto da se radujete i uživate. Šef će pokušati da vas ponizi. Ne dozvolite mu to. Više fizičke aktivnosti.

Lav

Jedan sasvim običan dan koji će vrlo brzo biti zaboravljen. Jedino oni koji su rođeni između 10 i 15 imaće jedan mali problem sa zakonom. Redovna ishrana je bitna.

Devica

Poziv od osobe koji na sreću niste prihvatili pokazaće se kao mudra odluka. Spremate se da na poslu održite kraće predavanje o moralu. Alergijska reakcija.

Vaga

Imate veliku priliku da danas osvojite bar na kratko simpatije osobe koja vas odavno privlači. Ne zanosite se iluzijama. Vratite se u stvarnost. Dobro vam je zdravlje.

Škorpija

Ono što ste za danas bili planirali raspršiće se kao mehur od sapunice. Na sreću posle razočarenja dolazi lepo iznenađenje. Čuvajte se rizičnih poslova. Oprez.

Strelac

Dobro bi bilo da danas svaku reč pre nego što je izgovorite triput odmerite. Velika mogućnost ozbiljnog konflikta. Uskoro morate posetiti očnog lekara.

Jarac

Ista meta, isto ostojanje. Morate konačno sa reči preći na dela. Jedna osoba to željno očekuje. Velika mogučnost ostajanja bez posla. Imunitet vam je dobar.

Vodolija

Prvi dan u mesecu za vas je uvek problematičan. Vrlo zanimljivo će biti to što danas sve izgleda drugačije. Neko je za to zaslužan. Posao vam ide od ruke. Danas ste raspoloženi.

Ribe

Vidite kako malo treba da se poraz pretvori u pobedu. Samo treba u svemu naći onu lepu stranu i eto radosti. Izazivaće te divljenje kolega. Nešto sa cirkulacijom nije u redu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading