LJUBAV ĆE IM ZAKUCATI NA VRATA Ovi horoskopski znaci će se ludo zaljubiti do kraja leta
Foto: Shutterstock

Ne postoji čarobniji osećaj od zaljubljivanja, a ako ste zaljubljeni u nekoga, Jupiter u Ovnu će vas ohrabriti da iskoristite priliku da nekome kažete kako se osećate. A ako ste slobodni, obeležite 20. avgust u svom kalendaru, jer će tada primarni Mars ući u brbljive i koketne Blizance.

Ovan

Ovog leta, vi ste zvezda sopstvenog šou programa. Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću sopstva, donoseći vam beskrajan izvor samopouzdanja. A kada se osećate samopouzdano, takođe se osećate kao svoje pravo ja.

A kada ste pravi/a ja, privlačite ljubavnike koji cene pravog/u vas. Prigrlite ljubavnike koji se dive vašem hrabrom duhu, raspirujući plamen neugasivog ognja. Ako ne mogu da podnesu toplotu, mogu da se drže van kuhinje. Zaslužujete nekoga ko može da ide u korak sa vama.

Lav

Ne moramo da vam govorimo da je leto doba kada najsjajnije sijate. Na kraju krajeva, vaš solarni povratak se odvija od 22. jula do 22. avgusta, što vas čini glavnim likom letnje sezone. Međutim, vaš rođendan nije jedini razlog zašto upijate ljubav.

Tokom leta, Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, koja bi vas mogla upoznati sa nekim u koga nikada niste očekivali da se zaljubite. Međutim, dok Saturn spušta svoj čekić u vašoj sedmoj kući partnerstva, takođe shvatate da zaslužujete vezu koja je podjednako stabilna koliko i romantična.

Vaga

Ovo leto vam donosi toliko ljubavi i lepote, posebno kada su u pitanju vaša partnerstva. Na kraju krajeva, Jupiter će provesti sezonu krećući se kroz vašu sedmu kuću odnosa, podstičući vas da prihvatite rast i pozitivnost u vašim odnosima.

Privlačite obožavaoce, udvarače i prijatelje kao magnet, zato prihvatite svoju sposobnost da manifestujete vezu koju ste oduvek želeli. Međutim, kako Saturn nastavlja da se kreće kroz vašu romantičnu petu kuću, možda ćete se odlučiti da radite na svemu što vas sprečava da se izrazite.

Ne brinite ako ste nekome „previše“, jer vi zaslužujete nekoga ko može da podnese vaše uspone, padove i sve između.

Strelac

Ako će neko imati vrelu letnju zabavu, to ste vi. Niste iznenađeni, zar ne? Vi ste divlji i slobodni Strelac i leti je naprosto savršena atmosfera za vaše smicalice. Pošto će Jupiter provesti ovu sezonu šireći magiju kroz vašu petu kuću zabave i zadovoljstva, vi ste definitivno raspoloženi za flertovanje.

Ako žudite za naletom romantike, prihvatite je sa svime što imate. Ovo je leto u kojem ćete poželeti da se zaljubite, pogrešite i poljubite nekoga u žaru trenutka. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading