HOROSKOP ZA 12. JUN Blizance očekuje finansijski dobitak, Devica neće imati sreće u ljubavi, a Vaga mora da pazi na ishranu
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju kreativnosti i hobija. To vam najavljuje uspeh kroz kreativna zanimanja, rad sa decom, u prosveti, ali i mogućnost dodatne zarade kroz hobi. Pozitivan aspekt ovih planeta donosi vam mogućnost nove perspektive na poslu.

Ljubav: Ljubavni plan tokom ovog vikenda mogu obeležiti sklad i harmonija u vašoj vezi s partnerom. Očekuje vas uspeh u ostvarenju jednog zajedničkog cilja. Slobodne Ovnove očekuje početak novog poznanstva s osobom u znaku Vage ili Lava.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i minerala.

BIK

Posao: Naredni period vam donosi stabilniju situaciju na poslu. Retrogradni Merkur je mogao da uspori vaše poslovanje, dovede do zastoja u finansijama, ali od sada kreće period u kojem ćete uspeti da završite rad na započetim poslovima. Uspešan finansijski period.

Ljubav: Slobodnim Bikovima predstoji početak ljubavne veze sa osobom koju mogu upoznati na putovanjima. Bikovi koji su u vezi ili u braku prolaze kroz daleko stabilniji i skladniji period nego ranije. Između vas se uspostavilo poverenje i atmosfera podrške.

Zdravlje: Više se krećite.

BLIZANCI

Posao: Blizance očekuje uspešan finansijski period. Konačno možete da odahnete nakon što vam je retrogradni Merkur usporavao tempo poslovanja. Povoljni aspekti doprineće tome da obezbedite finansijska sredstva za dalje investicije i poboljšati kvalitet vaše poslovne komunikacije.

Ljubav: Ovog vikenda planetarni aspekti su takvi da vam otvara novu perspektivu na ljubavnom planu. Slobodni Blizanci mogu započeti ljubavnu vezu, a oni koji su u vezi mogu očekivati dalje zbližavanje. Počećete sa planiranjem zajedničke budućnosti.

Zdravlje: reumatični zglobovi.

RAK

Posao: Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu da ostvare odlične poslovne rezultate. Ovog vikenda akcenat je proširenju kruga saradnika. Verovatno ćete angažovati nove saradnike zbog povećanog obima posla. Svoje poslovne tajne čuvajte od konkurencije. Finansijska situacija je sve bolja.

Ljubav: Uživate naklonost zvezda i na ljubavnom planu. Vaš odnos s partnerom postaće kvalitetniji, tako da ćete biti zadovoljni i emocionalno ispunjeni. Slobodne Rakove očekuje početak veze sa jednom zanosnom Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

LAV

Posao: Iskoristite naklonost planeta da postignete velike rezultate na poslu. Dolazi do ekspanzije, kao i uspeh u saradnji sa partnerima iz inostranstva. Očekuje vas povećan obim posla, pa će biti neophodno da prenesete deo ovlašćenja na druge saradnike. U suprotnom može doći do pada koncentracije. Nemojte preuzimati više obaveza no što možete da obavite.

Ljubav: Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu. Vaš odnos s partnerom prelazi na novi, viši nivo kvaliteta. Slobodne Lavove očekuje dilema što se tiče nove osobe s kojom su počeli da se viđaju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

DEVICA

Posao: Ovaj vikend ćete posvetiti analizi postignutih rezultata, ali i novom planu, jer vas povećan obim posla postavlja pred nove izazove. Biće neophodno da se posvetite detaljnoj organizaciji i delegirate deo odgovornosti kako biste uspeli da sve poslove završite na vreme. Ulazite u povoljan finansijski period.

Ljubav: Device koje su u vezi mogu da osete da odnos s partnerom može postati nedefinisan. Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje. Sumnja vas može povesti u pravcu radikalnih odluka.

Zdravlje: Probavne smetnje, muči vas kamen u žuči.

VAGA

Posao: U ovom periodu može da vam iskrsne poslovno putovanje. Ako vas neki pravni problem dugo muči, tokom ovog perioda ćete ga rešiti. Vage koje rade s klijentima ili se bave kreativnim zanimanjem očekuje uspeh. Povoljan aspekt stabilizuje vaše finansije, dalje poslove.

Ljubav: Na porodičnom planu vas očekuje nestabilan period. Moguće su razmirice i problemi u odnosu s ukućanima. Možete očekivati i burnije rasprave nego inače. Slobodne Vage mogu da upoznaju neku osobu u znaku Lava ili Ovna.

Zdravlje: Promenite režim ishrane, opteretili ste stomak.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period može biti odličan na finansijskom planu. Čak i pomalo rizične investicije vam se mogu isplatiti. Pozitivni aspekti u vašem polju finansija će vam doneti napredak i stabilizaciju na dugoročnom nivou.

Ljubav: Pozitivni aspekti stabilizovaće vaše odnose s ljudima, ali ćete verovatno sprovesti čistku na spiskovima prijatelja, ali i saradnika. Pred vam je novi početak. Razmišljajte pozitivno, možda je tako i bolje. Razmislite da li su to bili vaši pravi prijatelji. Vaš odnos s partnerom se potpuno stabilizuje.

Zdravlje: Vrtoglavica. Proverite krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Ovaj period je povoljan za poslovne poduhvate i investicije. Tokom ovog vikenda aspekti će vam doneti pozitivan podsticaj u ostvarenju poslovnih ciljeva. Poći će vam za rukom da obezbedite dodatna finansijska sredstva za projekat.

Ljubav: Ovaj vikend obeležiće susret sa partnerom sa kojim duže vreme niste imali kontakt. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo na putovanjima, sa nekom osobom koja ne živi u istom gradu. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene prostorije, lepo vreme vam omogućuje duži boravak u prirodi.

JARAC

Posao: U ovom periodu vas očekuje sastanak iza zatvorenih vrata. Projekat na kojem ste počeli da radite, upravo sada možete da nastavite. Na sastanku ne iznosite sve stavove, jer vaše originalne poslovne ideje neće naići na odobravanje nadređenih. Imaćete podršku da ih realizujete.

Ljubav: Jak emocionalni naboj donosi vam pozitivan aspekt tokom ovog vikenda. Doprineće tome da popravite kvalitet vašeg odnosa s partnerom. To će zadovoljiti vašu potrebu za ljubavlju. Slobodni Jarčevi mogu upoznati zanimljivu osobu na poslu.

Zdravlje: Spazam mišića.

VODOLIJA

Posao: Vaša finansijska situacija se popravlja. Očekuje vas veliki preokret na poslovnom planu, pa ako ste nezadovoljni, planete vam pružaju podršku da načinite novi početak. Vaše originalne ideje naići će na dobar odziv, pa uskoro možete očekivati i početak njihovog ostvarenja. Finansijski uspeh kroz dobre ideje.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi očekuje faza stabilizacije. Vaš odnos s partnerom je harmoničan i dolazi do sve većeg zbližavanja između vas. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na nekom putovanju.

Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Pozitivnu energiju tokom ovog perioda na poslovnom planu donosi vam priliv finansija. To sve može da ubrza realizaciju vaših poslovnih planova. Zato je neophodno da iskoristite potencijal ovakvih aspekata. Uspeh u saradnji sa inostranstvom na dugoročnom planu.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Raka ili Škorpije. Postoji mogućnost da uđete u vezu. Ribe koje su u braku ili u vezi mogu da prođu kroz period krize poverenja. Može se pojaviti ljubomora. Pokušajte da je zanemarite i da sa velikom mirnoćom obavite razgovor sa partnerom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Komentari (0)

Loading