ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE SE DESITI 12. APRILA Totalni preokret  za većinu, jedan znak je posebno na udaru
Printscreen/Youtube


Astrolog Dušan Veličković otkrio je šta će se dogoditi 12. aprila, jer se tada na istom nivou odvija konjunkcija dve planete. 12. april je veoma poseban dan u astrološkom smislu, dešava se jednom u 166 godina, a astrolozi ističu koliko je važan za sve nas.

Tim povodom, u emisiji „Jutro” na Prvoj gostovao je astrolog Dušan Veličković, koji je otkrio šta će biti sa svim horoskopskim znacima ovog datuma.


Kako je rekao, ovaj istorijski aspekt nije ni dobar ni loš – njegova definicija zavisi od vas. Što se konjunkcije tiče to su dve planete na jednom nivou. Jupiter koji vlada Ribama i Neptun mora Bog i to na nivou gde je fiksna zvezda. To je totalno ludilo! Sve se dešava u jednom istorijskom trenutku.

Identična vest bili su pre 166 godina, 17. marta 1856. Rat oko Krima je završen te godine. Kada sam se spremao za ovu emisiju, bio sam u šoku. Ovaj aspekt se zove aspekt virtuelnosti. Dakle, imate jednog Neptuna, Boga iluzije, Bog Jupiter, gde god da je, sve to pojačava“, objašnjava Veličković i dodaje:

"Ništa nije ni dobro ni loše. Sve zavisi u kom smo godinama i da li ćemo na jedan događaj gledati kao na blagoslov ili kaznu. Lepota je u oku posmatrača. Što se tiče prognoze, počećemo od Riba, jer se u tom znaku dešava taj fenomen“, kaže astrolog. Ova pojava će dobro uticati na ljude koji su rođeni u znaku Riba", tvrdi Veličković.

"Ribe imaju uvid u drugačiju realnost i realnost. Ribe su potpuno drugačiji znak, oni i Vodolija nisu sa ovog sveta, oni su u tranzitu. Otkriće nešto veoma važno i ovo je fantastičan aspekt za njih, bilo da se rađaju danju i noću. Noćni vladar Riba je Neptun,dnevni vladar je Jupiter, tako da bi ovo trebalo da pojača sve njihove dobre vibracije, pogotovo što je Sunce u kući novca kao i Merkur.Ovo bi se moglo finansijski isplatiti za njih.“, otkriva Veličković.

12. april donosi sreću Ovnu, Biku i Blizancima

„Ovaj fenomen se dešava Ovnu u idealnom položaju, a to je dvanaesto polje – polje zaštite anđela čuvara. Ovnovi koji žive na nekim višim vibracijama i u duhovnim vodama, oni će u svakom slučaju pronaći ideal kojem teže. Ovo je za njih duhovno blago i ispravljanje grešaka koje su napravili, tačnije prosvetljenje.

Bikovi će imati sreće kada su prijatelji u pitanju. Od prijatelja bi mogli da dobiju nešto neočekivano. Kada je u pitanju zarada od posla ili možda neki posao ne bi mogli naplaćivali ranije, sada bi trebali to da urade“, ističe astrolog i dodaje:

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE SE DESITI 12. APRILA Totalni preokret  za većinu, jedan znak je posebno na udaru

foto: pinterest.com

 

"Ovaj aspekt je veoma važan za Blizance za karijeru, za njihov posao, to im je deseta oblast. Sigurno će potpisati ugovor, imaće božansku ideju koju će realizovati u nekom narednom periodu i koju će unovčiti. Ovaj aspekt je posebno dobar za Blizance koji se bave kreativnim umetničkim radom ili koji se bave prosvetom“, kaže Dušan.

"Rakovi bi ovu pojavu trebalo da osete kroz duhovnu sferu, a posebno će biti dobro za Rakove koji studiraju, putuju svetom i rade u inostranstvu. Za lavove je ovo aspekt profita od jednog od njihovih partnera ili partnera. , ali u ovaj aspekt mogu da naslede nešto što nisu očekivali. Za devojke je ovo polje partnerstva, polje ljudi koji su u njihovim životima i od kojih mogu da dobiju nešto fantastično ili kažu, njihov supružnik kupi kompaniju, dobije nedelju dana mnogo, dakle, da profitiraju iz nekih srećnih okolnosti“, ističe Veličković.

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE SE DESITI 12. APRILA Totalni preokret  za većinu, jedan znak je posebno na udaru

Foto: Pexels

 

Dok će se Vaga fokusirati na posao, Škorpije će se opustiti u svojim zadovoljstvima. „Za Vagu bi to moglo da bude veoma dobro vezano za posao, jer je to njihovo polje rada. Oni koji se bave zdravljem, psihologijom ili naučnim istraživanjima za svoju dušu, otkriće nešto veoma važno što će im koristiti u budućem radu.

Škorpije su božanski period, jer im je ovo peto polje, polje uživanja, zadovoljstava i ovaj aspekt će im doneti nešto božansko. Ja bih im savetovao da igraju igre na sreću, ali da to duhovno zadovoljstvo pretvore u nešto materijalno“, kaže Veličković i dodaje:

Strelci bi mogli da odluče da se venčaju ili kupe nekretninu i ovaj aspekt im je fantastičan. Jarčevi koji posluju, trguju ili putuju, mogli bi da dobiju nešto veoma dobro preko rođaka. Vodolije ovaj aspekt je dobar za finansije, ali za njih je ne na prvom mestu. To bi mogla da bude jedna velika faza, promena, škola za njih“, ističe Veličković i dodaje:

"Ovo nije aspekt koji traje pola sata ili dan. To su istorijski aspekti koji predstavljaju prekretnice, kako na globalnom, tako i na našem ličnom nivou. Ovo je aspekt koji aktivira naboj koji transformiše naše živote", rekao je astrolog.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading