ULAZAK VENERE U ŠKORPIJU 10. SEPTEMBRA ZA 2 ZNAKA DONOSI LJUBAVNI PROCVAT: Dva znaka će se zaljubiti "do ušiju"! Evo kako će se ovaj moćan aspekt uticati na vaš znak
Foto: Depositphotos

Venera, planeta ljubavi i odnosa, 10. septembra ulazi u znak Škorpije i donosi sa sobom drastične promene u odnosima, komunikaciji i pokazivanjem osećanja.

Intimnim trenucima daćemo više smisla, a romantiku i odnose shvatamo vrlo ozbiljno. Očekuje nas nalet strasti, ali i važni razgovori u kojima se mogu otkriti neke tajne.

Venera u Škoprijui rasplamsaće vatru ljubavi, kao potrebu za prolaznim i uzbudljivim flertom. Negativne strane Venere u Škopriji jesu ljubomora, zavist i posesivnost, ali i to što ne vidimo smisao u stvarima koje nam trenutno ne drže pažnju. Hoćemo zadovoljstvo odmah, a skloni smo i da zanemarujemo tuđa osećanja.

Saznajte kako će Venere u škopriji uticati na vaš horoskopski znak od 10. septembra do 7. oktobra 2021. godine:

Ovan

Zaronićete uduboko u emotivne veze koje ste kreirali. Odani ste u ljubavi i naklonjeni, ali neko vas u ovom periodu može iskoristiti i razočarati. ne molite za ljubav! Ostanite svoji i ne menjajte se kako biste s enekome dopali. Ako vas ne prihvata takvim kakvi ste, možda je vreme da razmislite koliko vaš odnos uopšte ima šansi za uspeh.

Bik

Venera je u vašoj 7. kući i privlači obožavaoce sa svih strana. Neko će posebno obratiti pažnju na vas i možda vam šalje ljubavne signale koje vi ne primećujete. Osvrnite se oko sebe - možda je srodna duša bliže nego što ste mislili.

Blizanci

Venera je u vašoj 6. kući i donosi prava čuda na polju karijere. Skoncentrišite se na svoje obaveze i odgovornosti, a na polju ljubavi istražujte i zabavite se. kloni ste flertu, tajanstevni ste, a romantične varnice mogu se pojaviti na poslu.

Rak

Vaše samopouzdanje značajno će se povećati , a poput magije privlačite ljude oko sebe. Prijatno ste raspoloženi i imate prijateljski stav, a to može otvoriti vrata za novu ljubav ili poboljšanje romantične veze. Što više zračite pozitivnim vibracijama, više pozitivnih ljudi privlačite.

Lav

Poželećete malo da se osamite i izolujete od partnera. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili, ali partner to možda neće shvatiti na pravi način. Svakako je najbolje da izbegnete konflikte.

Devica

Sada izlazite iz zone komfora i želite da upoznate što više ljudi, zabavite se, flertujete i privlačite. Međutim, lako moete preći granicu i ugroziti tuđa osećanja. Pazite kako se postavljate u odnosima.

Vaga

Venera je u vašoj 2. kući i ovaj tranzit je veoma koristan za povezivanje sa vašim dubljim željama. Sada imate dozvolu svemira da s eposvetite svojim željama. Da biste to uradili, morate odvojiti vreme da saznate šta vam se sviđa i kako ćete to postići. 

Škorpija

Venera je u vašoj 1. kući i nežno će vas okupati u sjaju dobrih vibracija. Planeta ljubavi i zadovoljstva čini vas jednako šarmantnim, magnetnim i potpuno neodoljivim za svakog posmatrača. Sledeće tri nedelje očekuje vas čarolija ljubavi i sve bi trebalo da vam ide po planu.

Strelac

Venera u Škorpiji je u vašoj 12. kući duhovne romantike. Empatija i kreativnost rastu, kao i vaša žarka želja za srodnom dušom. Ovaj tranzit smiruje sve dugotrajne osećaje usamljenosti.

Jarac

Venera u Škorpiji nalazi se u vašoj 11. kući prijateljstva i težnji, pa biste mogli pronaći ljubav u krugu prijatelja. Zanimaju vas osobe koje slične životne ciljeve.

Vodolija

Imaćete tajnu ljubav koja može biti zabranjena. Vodolije u vezi treba da se čuvaju ljubomore koja značajno može oštetiti odnos. Odlučujte umom i ne donosite ishitrene zaključke.

Ribe

Venera u Škorpiji traži od vas emocionalnu interakciju sa ljudima različitih stavova. Nekim osobama vredi dati šansu, čak iako vam na prvi pogled ne izgledaju kao najbolji izbor. U veama su mogući izazovi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

10.09.2021 21:16

Da,da ako vjerujes.Kod mene ide sve po planu,kako ja odlucim,tako ide.Pozzzz!