Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati manje komplikacije na poslovnom planu ali i da ćete uspeti da se izborite sa njima. Vi ste uvek veoma uporni i inicijativni u svemu što radite.

LJUBAV: Moguće je da se partner polako udaljava od vas iz nekog razloga i da vam to uliva osećaj nesigurnosti. Pred vama je period u kojem ćete sve češće razmišljati o raskidu.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neka otežanja i prepreke na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa zdravljem.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Imate priliku da ispravite probleme od ranije. Možete da očekujete genaralno poboljšanje posla. Ostvariće vam se vaše ambicije i bićete zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za ljubav. Ulazite u vezu kojom ćete biti srećni i zadovoljni. Možete da očekujete da će na ovom planu da bude sve kako treba.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima. Posetite lekara ako vam se problemi nastave. Kod vas je naglašen period u kojem možete imati malo veći pad imuniteta pa pazite na sebe.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Preporuka je da povedete računa o ponašanju u poslovnom okruženju kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke nesporazume u bliskom okruženju.

LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu koja je trenutno pred važnim životnim odlukama. Možete da očekujete da će vaš odnos da napreduje ako se potrudite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa varenjem, pa je važno da više brinete o svom zdravlju u narednim danima.

RAK

POSAO: Potrebno je da poradite na samopouzdanju kako biste u poslovnom okruženju bili bolje prihvaćeni. Možete da očekujete da će vam biti ukazana nova prilika da se dokažete.

LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Danas ćete joj pokazati šta želite i kako se osećate. Povoljan je dan za zbližavanje i početak veze.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Ne biste trebali da imate veće probleme na ovom polju. Iskoristite povoljan dan koji imate ispred sebe da se opustite malo.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Teško vam je da se organizujete na pravi način i lako pravite greške. Današnji dan vam jednostavno nije povoljan. Moguće je da će vam problemi dolaziti sa više različitih strana.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se potrudite da radite na komunikaciji. Neophodno je da uložite više truda ako želite da vam veza napreduje.

ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska je naglašeno kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme na ovom polju. Potrudite se da terapiju koja vam je prepisana uzimate na vreme.

DEVICA

POSAO: Učinićete sve što je do vas kako bi se izvukli iz otežane situacije na poslu. Možete da očekujete pomoć u poslednjem trenu. Važno je da budete uporni u svojim namerama.

LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i uživajte u nežnostima koje delite. Emocije su za vas jako važne. Ako ste slobodni, povoljna je faza za mogućnost da vam se desi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas u narednom periodu. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena kako bi se odmorili i napunili svoje baterije na vreme.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Potrudite se da sve nesporazume u poslovnom okruženju rešite sasvim jasno kako ne bi bilo većih problema. Važno je da se posvetite svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, možete da očekujete uskoro jednu lepu vezu. Pred vama je period koji ukazuje na veće promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa prehladom, povišenom temperaturom, kijavicom kao i tegobe vezane za respiratorni sistem. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete doći do ostvarenja poslovnih želja i ambicija tokom današnjeg dana. Sreća vam nije naklonjena. Potrudite se da budete strpljivi i da ništa ne radite na silu.

LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom može da se popravi ako ona bude samo malo promenila svoj stav. Važno je da oboje pokažete više fleksibilnosti u odnosu.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor i opuštanje. Pred vama je faza u kojoj treba malo više da se posvetite sebi i svojim potrebama kako biste uspeli da dođete do boljeg opšteg stanja.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Moguće su brojne komplikacije i neće vam biti lako da sve rešite u kratkom vremenskom roku. Današnji dan vam donosi puno stresnih okolnosti.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni i da razmišljate o prekidu veze koja je počela veoma da vas opterećuje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni trzavicama i smetnjama sa partnerom.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa stresom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni otežanjima na polju zdravlja pa je važno da više vodite računa o sebi.

 

JARAC

POSAO: Postavili ste sebi ciljeve do kojih trenutno ne možete da dođete. Biće vam potrebno više vremena da se sasvim okrenete u željenom pravcu na polju karijere.

LJUBAV: Teško vam je da svoje emocije pokažete na pravi način jer vam deluje da voljena osoba gubi interesovanje ka vama. Moguće je da je nastupiko veće zahlađenje u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme sa nervozom i to može negativno da se odrazi na vaš san. Potrudite se da probleme rešavate preko dana.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Oslanjate se na saradnike koji možda i nisu sasvim iskrenhi prema vama. Potrudite se da više verujete sebi. Važno je da budete sigurniji i svesniji svojih kvaliteta.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma mirnom danu i lepoj atmosferi sa osobom u koju ste zaljubljeni. Ako ste slobodni, možete da imate zanimljivu komunikaciju sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma. Važno je da povedete računa o zdravlju svojih kostiju i mišića. Pred vama je period u kojem ćete biti malo osetljiviji.

RIBE

POSAO: Iskreno porazgovarajte sa nadređenima o vašim očekivanjima i zahtevima na poslovnom polju. Važno je da pokažete šta želite da postignete i da se tome posvetite.

LJUBAV: Moguće je da je nastupila faza udaljavanja u vašoj vezi i da ste skloni paralelnom flertu sa strane. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Vreme je da se posvetite tome da na polju ishrane steknete neke zdravije navike kako biste mogli da poboljšate stanje na polju zdravlja.

Ako ste pod stresom, kriv je Mars u Devici, a evo šta nam tek sledi u septembru!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 13:00 Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za leto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osećate kao da ste pod konstantnim stresom - a nemate razloga za to...

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati