NE UZBUĐUJTE SE ZBOG NESAVRŠENOSTI Ako ste pod stresom, kriv je Mars u Devici, a evo šta nam tek sledi u septembru!

Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za leto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osećate kao da ste pod konstantnim stresom – a nemate razloga za to...

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
 Foto: Shutterstock, ilustracija

I dok će Mars u Devici, koji je u toj poziciji od 18. avgusta, biti sjajan za organizaciju i preuređivanje života Bika, Device i Jarca, znakovi poput Blizanaca, Riba i Strelčeva će imati preveliku dozu energije.

 

Planeta Mars u Devici je motivisan perfekcijom i marljivošću, par narednih šest nedelja treba iskoristiti za iskorišćavanje maksimalne produktivnosti u bilo kojoj sferi, jer zahvaljujući ovom položaju nećete praviti greške.

BEZUSLOVNO VOLE DO KRAJA Ovaj horoskopski znak je spreman na sve zbog ljubavi!

Horoskop otkriva gde grešiš i zašto ti veze brzo propadaju!

Ukoliko ti se čini da u svakom odnosu sa partnerom nailaziš na slične probleme, sva je prilika da u nečemu konstantno grešiš. Kao u mnogo čemu, i u rešenju ovih problema horoskop ti može pomoći. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Još uvek se takmičite sa svojim partnerom Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se takmičite sa svojim partnerom.

 

 

U ovom periodu ćete imati manju želju za zabavljanjem i izlaženjem, a više ćete se fokusirati na sređivanje ili isticanje na poslu jer ćete se osećati pametnije i jače nego ikada pre.

I RANJIVA I STRASTVENA, RAKOVIMA JE NAJBOLJA Samo je jedna idealna žena prema znaku muškarca! Zvezde otkrivaju njene osobine!

stres nervoza
Foto: Shutterstock

Mane ovog perioda su preteran stres zbog bilo koje nesavršenosti – čak i ako je jedva vidljiva, kao i izraziti napadi besa kada nešto ne ide po planu koji ste zamislili. Tokom Marsa u Devici možete postati opsesivni, previše detaljni, hiper kritični prema drugima, pa bi trebalo da obratite pažnju na ove stvari.

 

Mars u Devici je samo pokazatelj onoga što sledi u septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mesec u godini. Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite da se ne razbesnite na sve što nije u potpunosti savršeno.

Stres, problemi, žena, umor
 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi