hotelska soba
Foto: Alo/Shutterstock

Britanac Džoš Ker je na TikToku podelio svoje iskustvo života u luksuznom hotelu i spa odmaralištu sa pet zvezdica u Antaliji, gde je odlučio provesti 28 dana.

U svom videu, Džoš je objasnio da je cena od 944 funti (oko 1100 €) za 28 dana u ovom hotelu značajno manja od cene njegovog stana u Mančesteru, gde mesečno plaća 950 funti (oko 1110 €).

On je naglasio da ova cena uključuje ne samo smeštaj, već i povratne letove, kao i obroke i piće u hotelu, uključujući mogućnost korišćenja pet bazena.

Džoš je istakao bogat sadržaj hotela, uključujući nekoliko barova i restorana, spa centar i prostor za zabavu, pri čemu je istakao da je udaljenost od plaže svega 300 metara. U poređenju s Velikom Britanijom, gde je samo za stanarinu i režije plaćao isto što i za 28 dana u ovom luksuznom resortu, Džoš se zapitao: "Šta zapravo radimo u Engleskoj?"

@joshkerr0 The next 28 days with @On the Beach are going to be crazy 😂 Make sure you follow to see what I’m getting up to living in a 5 star all inclusive resort for the next MONTH 👀 #ad ♬ original sound - Josh Kerr

Njegov video je brzo postao viralan, prikupivši preko milion pregleda u samo jednom danu, dok je njegova avantura u Antaliji privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading