Mladić
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Britanac Džoš Ker je na TikToku objavio video u kojem je ispričao da je odlučio da provede 28 dana živeći u hotelu i spa odmaralištu s pet zvezdica u Antaliji.

Objasnio je da 28 dana u tom hotelu košta 944 funti (oko 1100 €), dok za svoj stan u Mančesteru mesečno plaća 950 funti (oko 1110 €).

@joshkerr0 The next 28 days with @On the Beach are going to be crazy 😂 Make sure you follow to see what I’m getting up to living in a 5 star all inclusive resort for the next MONTH 👀 #ad ♬ original sound - Josh Kerr
Ispričao je da cena boravka u Turskoj zapravo uključuje i njegove povratne letove plus piće i obroke u hotelu, kao i mogućnost korišćenja pet bazena.

Takođe, kaže da hotel ima nekoliko barova i restorana, spa centar i prostor za zabavu, a od plaže je udaljen samo 300 metara. U Velikoj Britaniji je, tvrdi, 1110 € platio samo stanarinu i režije i uz to nije uživao u luksuzu.

"Ovde dobijete doručak, ručak, večeru, piće, grickalice... Šta radimo u Engleskoj?" rekao je Džoš u videu koji je u jednom danu skupio više od milion pregleda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading