TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA! Želela je da smrša, a sada je na IVICI SMRTI! Život joj je PAKAO, postala je KOST I KOŽA, a jednu stvar mora da radi SVAKOG DANA! (FOTO)

Džuli dnevno mora da unese 5000 hiljada kalorija dnevno ili – da unese preporučenu dozu za najmanje dva odrasla čoveka!

Džuli Danbar
Džuli Danbar , Foto: Screenshot Youtube

Džuli Danbar (51) koja je za samo jednu godinu smršala 90 kilograma, bori se sa smrtonosnom bolešću, posledicom neuhranjenosti koja je nastupila kao komplikacija operacije smanjivanja želuca.

 

Da bi prehranila svoj organizam, Džuli dnevno mora da unese 5000 hiljada kalorija dnevno ili – da unese preporučenu dozu za najmanje dva odrasla čoveka. OVDE pročitajte ispovest žene koja se boji seksa!

Džuli Danbar
Džuli Danbar , Foto: Screenshot Youtube

Džuli je na operacaju odstranjivanja polovine želuca otišla jer joj je tadašnja težina od 135 kilograma zadavala ozbiljne zdravstvene probleme. Međutim, nakon operacije, umesto da joj se kilaža reguliše, žena je u toku godinu dana nastavila da mrša sve dok nije dosegla zabrinjavajućih 38 kilograma.

Džuli Danbar
Džuli Danbar , Foto: Screenshot Youtube

Žena koja je uz pomoć operacije želuca smršala 90 kilograma za godinu dana, sada je u opasnosti je da umre od neuhranjenosti, jer je od naglog gubitka težine razvila bolest koja ne dozvoljava da zadrži kalorije u sebi. OVDE pročitajte dirljuvu priču devojke koja je sa 24 godine dobila rak! 

Urađene su joj još dve operacije na želucu, a neko vreme je morala da bude prikačena na cevčicu za hranjenje, kako bi dobijala neophodne kalorije.

Džuli Danbar
Džuli Danbar , Foto: Screenshot Youtube

Džulino telo kao da nije moglo da zadrži hranljive materije. Uskoro je otkriveno da je zbog pothranjenosti nakon prve operacije dobila bolest mozga, inače tipičnu za alkoholičare i ljude bolesne od HIV-a a koja dovodi do gubitka pamćenja i ravnoteže.

Da bi preživela Džuli jede praktično celi dan: “Prehranjivanje je moj posao sa punim radnim vremenom. Sedmično trošim oko 200 funti na hranu.” OVDE pročitajte ispovest žene koja godinu dana nije imala seks! 

Džuli Danbar
Džuli Danbar , Foto: Screenshot Youtube

Njen doručak se sastoji od omleta od dva jaja sa 175 grama topljenog sira, 10 pakovanja mahunarki, 10 čokoladnih kolača, i jedne pite od jagnjetine. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi