Kako bi ispao orginalan, devojci poklonio DNK test, a sad se kaje, jer je otkrivena užasna tajna, skrivana 30 godina
alo.rs
dnk
Foto: printscreen/mirror

Svaki dečko svojoj devojci želi za Božić pokloniti jedinstvan poklon, ali retko kada uspe. Tako je jedan muškarac mislio da je pronašao savršen poklon za svoju devojku, ali ubrzo je shvatio da je sve bila velika greška, kako prenosi Mirror. Na društvenom forumu, Reddit, podelio je kako je svojoj devojci odlučio kupiti DNK test kompanije 23andMe. Pomoću ovog testa ona je mogla videti odakle potiče njena porodica, otkriti rođake širom sveta i kako njeno poreklo utiče na njen izgled, osobine, karakter. No otkrio je tajnu koju je njena majka čuvala 30 godina – čovek koji ju je odgojio i kojeg je zvala ‘tata’, nije njen biološki otac. 

"Odlučio sam kupiti DNK test svojoj devojci za Božić. Pitao sam njene roditelje za dopuštenje i složili su se s mojom idejom. Ona je napravila test pre Božića, a nedavno su joj stigli rezultati. Sve je bilo u redu dok nismo pogledali deo u kom se navodi porodica i otkrili da ima polusestru", napisao je u svojoj objavi.

suze, žena, tuga, plač
Foto: shutterstock.com

Zatim su je pretražili na društvenim mrežama i otkrili njenog oca. Ona je odmah primetila da prepoznaje ljude s kojima se njena polusestra druži pa je odlučila nazvati svoju majku za objašnjenje.

"Nazvala je mamu i stavila je na zvučnik. Pitala ju je ima li polusestru, na šta je rekla naravno da nema. Ali, kada ju je pitala ko je Džon Smit, njen otac, samo je ućutala", nastavio je.

"Objasnila nam je šta se dogodilo. Navodno, ona i njen suprug u jednom trenutku njihove veze uzeli su pauzu i tada se ona ‘spetljala’ sa svojim bivšim dečkom, Džonom. Nekoliko dana kasnije ponovno se vratila suprugu. Kada je saznala da je trudna, znala je da je Džon otac te je odlučila sakriti istinu. Zamolila nas je da ništa ne kažemo njenom suprugu, ali ova tajna nas je šokirala", ispričao je.

Njegova objava izazvala je veliku reakciju na društvenim mrežama, a mnogi su ga tešili da nije on kriv za otkrivanje ove tajne. Naime, mnogi smatraju kako nije u redu da je skrivala ovu tajnu 30 godina, ali i da je dala svoje odobrenje za testiranje pa se nema pravo da se ljuti na njega.

Komentari (2)

Ne zaboravimo Đorđa

28.12.2020 19:49

Ma da, majka znala ko je otac pa dala dupeštenje za poklon kako da ne izmišljotina.

kolja

29.12.2020 07:12

radila sam ovaj test Ovave stvari se nemogu otkriti pomocu ovog testa Kakva izmisljotina I debela laz