Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dok neki kažu da bi je verovatno oprostili, drugima je prevara nešto preko čega se ne prelazi. Mnogi smatraju da njihov stav zavisi i od situacije, od okolnosti i brojnih drugih faktora… Međutim, nekada su osobe koje varaju svoje partnere toliko uverljive u svojim lažima, da drugoj strani neverovatno da priča koju su čuli nije istinita.

Jedan muškarac je svoju suprugu slagao da je proveo noć u zatvoru, a u stvari ju je za to vreme varao sa svojom koleginicom. U braku sam 15 godina i imamo dvoje divne dece. Pre dva meseca sam na poslu dobio novu, mladu koleginicu, sa kojom sam odmah ostavrio dobar kontakt. Međutim, ubrzo sam shvatio da mi se jako sviđa, a to sam joj i rekao pre dve nedelje. Na moje iznenađenje, rekla mi je da su osećanja obostrana", počinje svoju ispovest ovaj mušakrac.

On kaže da su to veče odlučili da nakon posla odu na piće, a posle pića ga je pozvala u svoj stan.

"Nisam mogao da kažem ne i imali smo fenomenalan seks. Ženi sam to veče rekao da ću produžiti na piće sa kolegama sa posla, ali sam morao da smislim dalji tok priče", kaže on.

Rekao je da ga je žena zvala i slala poruke, ali joj je tek sutradan objasnio šta se, navodno, desilo.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

"Ispričao sam joj kako sam malo više popio i da je pozvana policija, zato što ljudi nisu poštovali pravila socijalne distance kada smo izlazili iz paba i da su onda nasumično pohapsili nekoliko osoba, uključujući i mene. Rekao sam da su neki od uhapšenih bili previše neprijatni prema snagama reda, pa su njih zadržali, a mene i još neke su pustili uz upozorenje", kaže on.

Kako kaže, sudeći po ženinoj rekaciji poverovala mu je u priču, ali priznaje da ga izjeda griža savesti.

"Ne bih mogao da napustim svoju decu, ali moj brak je već neko vreme loš, a sa ovom devojkom želim da budem non stop. Nisam se tako osećao godinama. Još jedan problem je taj što me ona sada pritiska da se odlučim. Ne znam šta da radim", završava on.