DA LI JE ON ČOVEK VAŠEG ŽIVOTA? Uz pomoć ovih 8 znakova nećete imati NIKAKVIH sumnji!

Ako vas on zaista voli, to će vam uvek dati do znanja!

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Foto: Shutterstock

Veliki deo problema leži u tome što veliki broj žena nije sasvim siguran kako izgleda zdrava veza ili kako bi se dobar čovek trebao ponašati i ophoditi prema partnerki.

 

Ovo su neki pokazatelji:

1. Dobar čovek nikada ne dopušta da zaboravite koliko vas voli

Ako vas on zaista voli, to će vam uvek dati do znanja. Osećaćete njegovu ljubav. Osećaćete se cenjeno, poštovano i voljeno.

2. Dobar čovek vas uvek podržava

Bez obzira želite li upisati kurs stranog jezika ili odlučite da ćete ostati kod kuće kako biste podizali decu, dobar čovek uvek će podržavati vas i ono što želite od života. On vas nikada neće obeshrabriti. On će biti pored vas svaki korak na putu koji ste odabrali radujući se vašim uspesima i tešeći vas tokom poraza.

3. Dobar čovek će vas inspirisati

On će vas inspirirati biti bolja osoba, borac i osoba koja zna što želi u životu. Njegove ambicije vam uvelike pomažu u tome.

4. Dobar čovek se trudi zadobiti vaše poverenje

On želi da se osećate prijatno i sigurno u vašoj vezi. Kamen temeljac spomenutih osećaja svakako je poverenje i on je svestan toga. Bez poverenja ne postoje ni ljubav ni poštovanje. On razume da se poverenje ne može samo “predati” nekome – njega treba zaslužiti, a onda i čuvati.

Veza
Foto: Profimedia

5. Dobar čovek će uvek učiniti da se osećate lepom

On shvata da se to ne postiže samo tako što će vam reći da ste lepa žena. To se ostvaruje i na način na koji vas gleda, dodiruje i ophodi se prema vama.

6. Dobar čovek će učiniti da se osećate sigurno

Jedan od najvećih komplimenata koje možete dati muškarcu jeste kada mu kažete da se s njim osećate sigurno. Bez obzira na sav novac koji on ima ili izgled Apolona, ako se žena ne oseća sigurno, ništa od toga nije važno.

7. Dobar čovek radi male stvari

Bez obzira na to koliko se stvari čine malima, on razume da su one u vašim očima velike i potrudiće se da ih uradi.

8. Dobar čovek nikada ne prelazi granicu

Sasvim je prirodno da imate nesuglasice, ali ne postoji razlog zbog kog bi trebalo postati uvredljivo ili nasilno. Dobar čovek ostaje miran i fokusira se na temu o kojoj se raspravlja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi