NIKADA NE BI STE POGODILI! Muškarci uživaju samo u OVAKVOM SE*SU!

Naučnici sa Univerziteta u Indijani sproveli su istraživanje nad dve hiljade Amerikanaca kako bi ispitali njihove sklonosti u seksu.

Seks, par, veza, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sasvim suprotno stereotipima, rezultati su pokazali da su muškarcima, kao i ženama, u vezi najbitniji nežnost i privrženost, što podrazumeva maženje i ljubljenje.

Oko 39% muškaraca i žena reklo je da im tokom seksa veoma prijaju romatnične reči, dok 33% njih voli da u sobi vlada romantična atmosfera. Pogledajte OVDE koje tri cake garantuju vrhunski seks.

 

Čak 52% ispitanika maženje smatra privlačnim. Vođa studije Debi Herbenik ističe da, iako za mnoge neočekivano, muškarci su se takođe složili da su im najprivlačniji romantika i odanost.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

“To uključuje ljubljenje češće nego seks, maženje i izgovaranje nežnih reči tokom seksa, ali i romantičnu atmosferu”, tvrdi dr Herbenik. Pogledajte OVDE koja poza sagoreva kalorije.

 

U istraživanju je učestvovalo 975 muškaraca i 1.046 žena. Kada je reč o ostalim navikama, 43% muškaraca i 37% žena izjavilo je da upražnjava analni seks, 65% muškaraca priznalo je da šalje nage slike partnerkama, dok to radi svega 11 odsto žena. Nikada ne masturbira 21% žena, dok taj procenat kod muškaraca iznosi osam.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi