seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Svoju seksualnu kreativnost sada možda najbolje možete proširiti. Zvuči suludo, ali trenutno je vreme kada neke stvari na koje nsimo obraćali pažnju jednostavno dolaze na svoj red.

Ako niste do sada, a imate izražen libido, posebno nastao usled tenzije prouzrokovane trenutnim stanjem pandemije korona virusa, možete isprobati neke nove opcije.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Recimo, onlajn seks pruža stporocentnu zaštitu kako od polno prenosivih bolesti, tako i od korone. Ne samo da će mašta, koja nam je vremenom od svepsiutne dostupnosti zakržljala, biti na svom vrhuncu, već ćete zaista spoznati i neke stvari koje do sada niste znali.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Možda vam se otvore vidici i saznate šta je ključni triger u tome što vam rasplamsava strasti, možda otkrijete neke nove fetiše, a sve to može biti i deo čuvenog tantričkog seksa za koji se smatra da pruža nezaboravan vrhunac.

seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sve što je potrebno jeste, priključiti se društvenim mrežama koje su namenjene za ovaj vid spajanja, a onda se prepustite užitku i otvorite nove dimenzije.

Komentari (1)

Vlada

16.04.2020 09:55

Sve što je potrebno jeste, priključiti se društvenim mrežama koje su namenjene za ovaj vid spajanja, a onda se prepustite užitku i otvorite nove dimenzije. Pa sto prijatelju ne ostavi nekoliko linkova do tih sajtova ,ili barem sto ih ne spomenu u tekstu?