Tuš Tuširanje Kupanje Kupatilo
Shutterstock
kupatilo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Džolin Izi podelila je na Fejsbuku na jednoj grupi za čišćenje svoj trik kojim je zarđale elemente kupatila dovela do punog sjaja uz jedan jednostavan sastojak.

PROČITAJTE I:

 

"Upravo sam se uselila u predivnu kuću, ali tuš i šipka su bili potpuno rđavi. Rešila sam da probam trik sa kečapom i folijom i ostala sam bez teksta. Jedini problem je u tome što uopšte nisam verovala u ovaj trik pa nisam slikala horor stanje pre mog čišćenja", poručila je ona.

Pikantni kečap

shutterstock

Foto: shutterstock

Sve što treba da uradite je da površinu (metalnu), dobro namažete kečapom, ostavite da odstoji pet minuta i onda istrljate folijom.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovaj trik radi jer skoro svaki brend kečapa sadrži sirće u taman dovoljno blagoj meri da može da skine rđu a ne ošteti površinu.

Ovi simptomi otkrivaju šta vas muči tokom zimskih meseci!

AUTOR: Yumama/M.M. DATUM I VREME: 28.10.2019. 12:26 Ukoliko niste sigurni da li ste samo prehlađeni ili ste oboleli od gripa, neophodno je znati koje simptomi prate ova stanja. Evo kako ih razlikovati i lečiti... Foto: Shutterstock Grip Ukoliko iznenada osetite povišenu temperaturu (a toplomer pokaže da je ona iznad 38,5 stepeni), bol u mišićima, drhtavicu i teskobu u grudima, najverovatnije je u pitanju grip.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!