TRIK ZLATA VREDAN Krompir vam se raspada tokom kuvanja? Sigurno pravite ove dve greške!
Naučite cake kulinarstva...

Mnoge domaćice kada kuvaju krompir prvo stave vodu na šporet da provri, posole je, zatim ogule krompir, pa ga ubace u ključalu vodu.
Moguće da je to najpraktičniji način jer vam štedi vreme, ali je pogrešan.
Pročitajte još
-
-
-
Tri pravila da istog momenta izgledate samouvereno i privlačno
06.12.2019. 15:30
Tada će vam se krompir raspasti ili ostati polutvrde.
Naseckani krompir bi trebalo da stavljamo u hladnu vodu i to iz dva jaka razloga:
Prvo, ako krompir ubacite u vrelu vodu spolja će se vrlo brzo skuvati, ali sredina se ne može tako brzo zagrejati pa će joj trebati više vremena.
STVARI KOJE SU PRLJAVIJE OD WC ŠOLJE Nikada se ne setite da ih očistite a one su leglo zaraze!

Rezultat: ili će se spoljni delovi početi da se raspadaju ili će sredina ostati poluživa. Ovo važi i kada kuvate cele krompire. Ako ih stavite u hladnu vodu postepeno će se i ravnomerno zagravati pa tako ravnomerno i skuvati.
A ušteda vremena? Dok se voda polako zagrava, možete pripremati druge namirnice za ručak. Ipak, vreme je na vašoj strani i ovako: krompiru koji je stavljen u hladnu vodu treba manje vremena da se skuva!
NAJČITANIJI RECEPTI
SAMO ZA NAJDRAŽE GOSTE Sultanova krempita, omiljeni slatki turski rolat nekada zvan Lokum krempita!
SLASNA MAGIJA KOJA SE TOPI U USTIMA Ovo su najlepši mafini na svetu! Morate probati!
SAMO DVA SASTOJKA Palačinke bez brašna koje ćete obožavati! Ovako nešto još niste probali! (RECEPT)
OČARAVAJUĆA MAGIJA UKUSA Kuglice sa čokoladom i kokosom koje se ne peku!
BONUS VIDEO
Najbolji recept za domaću krempitu!
Povezane vesti
-
-
-
-
Ovo su najlepši mafini na svetu! Morate probati!
19.11.2019. 08:44 -
-