konobarica plače
Foto: Printscreen/tiktok.com/dopaqueen715

Kortni radi u "Starbaksu" gde je nekada dolazila njena pokojna majka Tami, koja je preminula od raka.

Sve se desilo jednog jutra kada je Kortni uslužila "mrzovoljnu mušteriju." Iako je mušterija delovala neraspoloženo, Kortni je odlučila da je oraspoloži i uslužila je s osmehom. Nakon što je uzela kafu, mušterija se vratila i ostavila poruku za menadžera lokala, prenoseći svoju zahvalnost Kortni.

Poruka je glasila: "Dosta putujem zbog posla, rano krećem i kasno se vraćam. Ovde sam dva dana i vi ste jedina osoba koju sam srela, a da je iskreno ljubazna. Zaista ste mi ulepšali dan."

Uz poruku, ostavila je i bakšiš od 185 evra, uz napomenu da Kortni zaslužuje nešto lepo i da se počasti.

Kortni je bila zatečena i dirnuta ovim gestom. Nakon završetka smene, podelila je svoju priču na TikToku, objašnjavajući koliko joj taj bakšiš znači.

Kortni radi u "Starbaksu" pored stalnog posla kako bi platila račune i dugove koje je nasledila. Otkrila je da će novac potrošiti na kupovinu urne kako bi posmrtne ostatke svoje majke vratila kući, a sve to želela je da uradi pre Dana majki.

U emotivnom obraćanju na TikToku, Kortni je zahvalila nepoznatoj mušteriji na velikodušnosti i poručila da će zauvek pamtiti taj trenutak. Njen video je postao viralan, sa 3,6 miliona pregleda i brojnim komentarima podrške i zahvalnosti zbog gestu nepoznate žene.

Ova priča podseća na to kako ljubaznost i jednostavni gestovi mogu imati ogroman uticaj na živote drugih ljudi i kako sitnice poput osmeha i ljubazne reči mogu da osvetle nečiji dan.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading