OŽILJCI ZA CEO ŽIVOT Majka dozvolila sinovima da se tetoviranju kanom na moru: Posledice su bile strašne, vrištali su od bolova!

Bezazleno bojenje kanom dobilo je neviđene posledice. Ova majka širi svest i upozorava

kana, ožiljci
Foto: Printscreen Facebook

Majka je ostala užasnuta nakon što su njeni sinovi blizanci pretrpeli hemijske opekotine od privremenih tetovaža crnom kanom, koje su uradili dok su bili na odmoru.

Ove opekotine bi im mogle ostaviti ožiljke za ceo život.

 

Viki Hokins iz Margejta, prošlog meseca je otputovala u hotel u Hurgadi, Egipat, sa četvoro dece i partnerom Kirkom Hokinsom.

Prvog dana njihovog dvonedeljnog boravka, dozvolila je deci da dobiju tetovaže od kane iz hotelskog salona lepote. Viki je ispričala kako u početku nije bilo problema - sve do poslednjeg dana kada je salon ponudio da ih besplatno "docrta".

JESENJA KRALJICA POMAŽE VAŠEM ZDRAVLJU Čisti organizam od toksina, čuva od artritisa i snižava holesterol! Posebno je dobra za muškarce!

kana, ožiljci
Foto: Printscreen Facebook

Nakon što je porodica sletela u Veliku Britaniju, 11-godišnji blizanci dobili su ogromne ispupčene plikove na svojoj koži i požurili u bolnicu. Tamo je lekar potvrdio da su uzrok hemijske opekotine i savetovao dečake da hidriraju ruke kremama najmanje 18 meseci.

Viki se prisetila kako su blizanci počeli da se žale da ih ruke svrbe, a za nekoliko sati kada su se vratili kući, počeli su se formirati ogromni plikovi.

 

- Prvo nisam razmišljala o tome i pokušala sam da ih nateram da spavaju jer su sutradan imali školu. Ali nisu oka sklopili od bolova. Ujutru su izašli plikovi i tada sam se ozbiljno zabrinula.

Mama četvoro dece smatra da je važno da podeli svoju priču kako bi upozorila druge roditelje da dva puta razmisle o dozvoljavanju deci da urade crne tetovaže od kane.

Ova pojava na nogama prethodi srčanom udaru! Ako je vidite, odmah se javite lekaru!

AUTOR: Espreso/M.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 14:55 - 30.10.2019. 23:30 Budite vrlo oprezni! Foto: Shutterstock Kratak dah, pritisak u očima, stezanje u grudima neki su od simptoma koje ne smete da ignorišete. Hiljade ljudi dožive srčani udar a da to i ne shvate, jer imaju tako visok prag bola da ignorišu opasne simptome.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi