Ana Ignjatović
Youtube printscreen / Ana Ignja
Ana Ignjatović

Youtube printscreen / Ana Ignja

Ana Ignjatović, Foto: Youtube printscreen / Ana Ignja

Sedenje, smanjeno kretanje, povećani unos hrane, stresne vesti su stvari koje nam se dešavaju ovih dana. Kako olakšati trenutnu situaciju i lakše podneti predstojeće dane je pitanje koje se samo nameće. Savet će nam dati Ana Ignjatović, instruktor personalnog i grupnih fitnes programa.

“Velika većina nas sedi i preko celog dana sluša ni malo prijatne vesti. Zbog toga smo neretko uplašeni, a lako možemo i pribeći povećanom unosu hrane, kao nekoj vrsti zadovoljstva u ovakvim situacijama. To nije pravi izbor, jer sa jedne strane imamo smanjeno kretanje, zbog vanrednog stanja, a sa druge povećan kalorijski unos, što može imati posledica po naše zdravlje”, ističe Ana.

“Kako bih i sama ostala aktivna tokom ovog perioda, počela sam da treniram u stanu, a pošto mi je želja da svoje znanje podelim sa onima koji žele da vežbaju i bar im na kratko olakšam svakodnevicu, odlučila sam da snimam videe sa svojim treninzima. Od uvođenja vanrednog stanja, uživo se uključujem preko svog Youtube kanala, svakog ponedeljka, srede i petka od 19:05 časova i drago mi je što iz treninga u tening broj vežbača raste. Časovi traju 50-ak minuta, besplatni su, a kako bih i onima koji su prezauzeti izašla u susret, odlučila sam da jednom nedeljno postavim video sa 10-o minutnim vežbama, koje će moći da rade kada su u mogućnosti”, završila je naša sagovornica.