KOLIKO NOVCA NALSEĐUJE RONALDOVA ŽENA? Džordžini idu milioni, Ronalda već boli glava  (FOTO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako se šuška Ronaldo i Džordžina su pred raskidom zato što on više ne može da podnese njenu bahatost.

Kako prenose strani mediji Ronaldo bi u slučaju da ostavi Džordžinu morao da joj da 350 miliona evra.

KOLIKO NOVCA NALSEĐUJE RONALDOVA ŽENA? Džordžini idu milioni, Ronalda već boli glava  (FOTO)

EPA

 

Fudbalerovo bogatstvo se procenjuje na milijardu evra, a na ovu odštetu se obavezao kada su potpisivali ugovor, tvrdi jedna portugalska televizija.

Ugovor su potpisali kada su počeli da žive zajedno i kad su odlučili da imaju biološku decu, jer on je izabrao Džordžinu da bude prva javna žena sa kojom će biti i imati biološku decu, pošto ostalu decu ima sa surogat majkama. Ronaldo i Džordžina imaju dve ćerke, a kako prenose bliski izvori, Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi morao da isplati Džordžini ako se rastanu.

 

 

Ona bi tada ostala bez nekih povlastica koje su privatni avion, skupoceni vozni park, mesečni džeparac, ali sigurno ne bi imala nikakvih finansijskih problema.

Pored toga Džordžina svakog meseca dobija određeni džeperac tj.deo Kristijanove plate, a dobro zarađuje i sa strane s obzirom da ima neke sponzorske ugovore. Snimila je dve sezone svig rijaliti šoua, a dobro naplaćuje i pojavljivanje na raznim događajima.

 

 

Navodno Ronaldu je svega preko glave, zato što je Džordžina sve više počela da misli na sebe nego na njega i decu, a zbog problema kod kuće je počeo da gubi živce i na terenu.

Da li će se ona sada primiriti i neće toliko pokazivati svoje bogatstvo kao što je uradila u drugoj sezoni svog rijaliti programa ostaje da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading