ISTORIJA SE PONAVLJA Kralj Čarls ponizio snaju Kejt Midlton, Britanci šokirani bezočnim potezom
Foto: Profimedia/Profimedia

Kralj Čarls III je jednim potezom uspeo da šokira britansku javnost kada je, posle višemesečnih glasina o tajnoj vezi njegovog sina Vilijama sa lepom Sarom Rouz, markizom od Čolmondelija, odlučio da nju i njenog muža nagradi tako što im je ponudio nove titule.

Zbog svega se mogu pročitati komentari da se 'istorija ponavlja', jer ono što je kralj nekada uradio princezi Dajani, sada radi svojoj snaji Kejt Midlton. Inače, sedmi markiz od Čolmondelija, Dejvid i njegova supruga Sara Rouz Hanberi prve su komšije princa Vilijama i Kejt na imanju Sandringem.

Kralj im je sada ponudio nove titule u kraljevskoj porodici, odnosno unapredio par. Dejvid Roksevidž i njegova supruga Rouz povratiće svoj status nakon što je on zamenjen na mestu lorda Velikog komornika prošle godine.

Markiz će sada služiti kao kraljev lord u čekanju. Na svojoj novoj funkciji, David će prisustvovati važnim državnim i kraljevskim prilikama i predstavljati monarha na zvaničnim događajima kada bude pozvan. Markiz, koji je i filmski reditelj, živi sa suprugom u Hoton holu u Norfolku, okružen sa 1.000 hektara zelene površine, nedaleko od imanja na kome Kejt i Vilijam provode svaki Božić. Čarlsov potez je šamar njegovoj snaji jer je, kako pričaju, još jednom uzdigao ljubavnicu kao što je to učinio sa Kamilom kada je bio u braku sa princezom Dajanom, prenosi Stori.hr.

Odluka je posebno problematična jer dolazi samo mesec dana nakon velikog skandala za Dan zaljubljenih kada su Vilijam i Sara viđeni na intimnoj večeri, tokom koje joj je princ navodno poklonio bisernu ogrlicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading