ČIME SE BAVI LEPA SESTRA BRAĆE MILINKOVIĆ SAVIĆ Jana je krenula maminim stopama, ali Sergej ne propušta da joj "očita lekciju"
Foto: Printscreen/instagram

Kako je pažnja celog sveta okrenuta ka  Svetskom prvenstvu u fudbalu, tako da je pomama za igračima na vrhuncu. Ne samo dešavanja na terenu, već pažnja javnosti gotovom istom merom je usmerena na dešavanja van stadiona.

Ovih dana se u žiži javnosti našle i lepše polovine naših reprezentativaca, ali i njihove porodice. Među onima koji su zaintrigirali srpske navijače su Vanja i Sergej Milinković Savić, koji su karakteristični zbog dva prezimena.

Ljubav prema fudbalu su nasledili od svog oca Nikole Milinkovića, koji je takođe bio profesionalni fudbaler. Majka Milana Savić je nekada igrala košarku, te je jasno da su jedna sportska porodica.

Međutim, malo ko zna da njih dvojica imaju sestru, koja se takođe uspešno bavi sportom. Dok su njh dvojica krenuli očevim putem, Jana (18) je talenat nasledila od majke, te aktivno igra košarku.

Jana se ove godine našla među nekoliko devojka koje su dobile stipendije pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

Čini se da je Jana prava srećnica imajući dva brata koja je podržavaju i čuvaju. Sergej je jednom prilikom istakao da je cela porodica ponosna na nju.

"Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji i hip-hop ples u jednoj grupi. Mama je, naravno, ponosna na Janu, ali mislim da će više insistirati na školi. Ja sam malo oštriji prema sestri, ali srčan. Čuvam je sa strane", rekao je svojevremeno ponosni brat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading