JAVNOST ZABRINUTA, SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA Kraljica Elizabeta propustila još jedan događaj, što je presedan
EPA

Poslednjih meseci vlada zabrinutost zbog zdravstvenog stanja kraljice Elizabete. Uz sve veći broj otkazanih javnih nastupa i poseta bolnicama javnost strahuje. Nedavno je kraljica propustila Dan sećanja, događaj sa koga je izostala samo šest puta.

Bakingemska palata objavila je saopštenje o odsustvu kraljice na Nedeljnoj službi sećanja u centru Londona, objašnjavajući da je uganula leđa i da zbog toga ne može da prisustvuje.

- Kraljica je, pošto je uganula leđa, jutros sa velikim žaljenjem odlučila da neće moći da prisustvuje današnjoj nedeljnoj službi sećanja u Cenotafu. Njeno Veličanstvo je razočarano što će propustiti službu - navodi se u saopštenju.

Kraljica Elizabeta u poslednje vreme otkazala je nekoliko javnih pojavljivanja. Više od tri nedelje ne prisustvuje događajima, piše The List.

Uglavnom provodi vreme odmarajući se u Vindzorskoj palati, a posao obavlja i putem video konferencija i telefonskih poziva. Nakon što je propustila ceremoniju Dana sećanja, princ Čarls je izdao saopštenje u vezi sa njenim zdravljem:

- Lekari Njenog Veličanstva savetovali su joj da nastavi da se odmara najmanje naredne dve nedelje - navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading