OTROV IZ PLUĆA NESTAJE U ROKU OD 72 SATA Preporučuje se pušačima da ga konzumiraju barem 14 dana
Foto: Printscreen

Svi znamo koliko je duvan štetan i kakav uticaj ima na ljudski organizam i da se ove loše navike, od koje mnogi ljudi pate, treba što pre osloboditi. Ako niste dovoljno istražili cigarete, mislim da je zaista vreme da to uradite, odnosno da ispitate kakvi se otrovi nalaze u njima i da se upravo zbog njih postaje zavisnik od cigareta.

Možete prestati da pušite samo ako zaista imate veliku želju i ako ste prilično uporni. Počnite da vodite računa o zdravim navikama u životu, jedite samo zdravu hranu, počnite više da se krećete, vežbajte ili budite fizički aktivniji. Veoma je važno da se maksimalno potrudite, a ne da posle nekog vremena počnete da odustajete!

Cigarete negativno utiču na zdravlje ljudi, ali negativno utiču i na kožu i zube koji posle nekog vremena postaju žućkasti! Pored toga, vaše telo počinje da stari brže i lakše! Ono što vam još može pomoći da očistite pluća i olakšate prestanak pušenja je ovaj prirodni lek.

Ovaj lek će takođe ubiti sve loše ćelije i ojačati imunitet.

RECEPT:

Sastojci:

  • – 400 g belog luka
  • – 400 g meda - malo đumbira (od 2 cm do 3 cm)
  • – dve kašike kurkume u prahu
  • - malo limuna (sok od pola limuna)
  • – 1 l vode

Priprema: Stavite vodu da provri, a zatim dodajte beli luk i đumbir (prvo ogulite beli luk i đumbir i dobro izmešajte). Zatim skinite sa vatre i ostavite da se ohladi i procedite. Kada se proceđena smesa ohladi, dodajte med, limun i kurkumu i dobro promešajte da se med rastopi.

Nikada ne stavljajte limun u vruće mešavine jer je termolabilan i nema efekta kada je vruć. Smeša je spremna i čuvajte je u frižideru.

Napomena: Uzimajte dva puta dnevno, dve kašike ujutru na prazan stomak i još dve pre večere. Čuvati u staklenoj posudi u frižideru. Konzumirajte najmanje dve nedelje. Bićete iznenađeni dejstvom ovog leka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading