ČUDESNO NARODNO SREDSTVO Prirodni recept naših baka za zdravije krvne sudove i creva
Foto: Bakina kuhinja


Telo treba čistiti najmanje jednom u šest meseci, ili dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do raznih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija - sve je to dokaz prisustva toksina u telu, malignih bakterija i drugih, ništa manje štetnih materija.

Mnogi od vas znaju da je kefir "eliksir mladosti i zdravlja", a heljdino brašno ima izuzetnu lekovitost: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, pojačava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje mokraće. Odličan je za pamćenje i koncentraciju (posebno za starije osobe). Snižava krvni pritisak, leči arteriosklerozu i zatvor.

U kombinaciji sa kefirom snižava nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista divan narodni lek!

Lekovita mešavina kefira i heljdinog brašna - recept:

 Sastojci:

– 1 kašika heljdinog brašna

- 180 ml kefira

- malo meda po želji

Priprema: Kašiku heljdinog brašna prelijte čašom (180 ml) kefira i dobro promešajte. Uradite to uveče i ostavite u frižideru. Ujutru ponovo promešajte i pojedite. Ovu mešavinu je najbolje uzimati umesto doručka. Po želji zasladiti sa malo meda. Ne jedite ništa 3 sata nakon toga. Pustite da fiksacija za čišćenje traje 14 dana.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading