SMRŠAJTE U REKORDNOM ROKU Vitaminska bomba koja topi celulit i kilograme
Foto: Pixabay

Osim što će rastvoriti celulit, daće vam mnogo energije i očistiti telo, posebno od viška vode u telu.

Ovaj napitak možete konzumirati i umesto klasičnog doručka jer je njegova vrednost dovoljna da dan započnete odličnim dodatkom - rastvaranjem celulita i viška masti. Takođe je odličan kao spasitelj u poslednjem trenutku ako niste redovno vežbali ili se zdravo hranili, a morate da izgubite nekoliko kilograma.

Uz ovaj jednostavan napitak brzo ćete dobiti željene rezultate. Reč je o anticelulitnom napitku koji treba da pijete svako jutro umesto doručka nekoliko dana.

Osim što će rastvoriti celulit, daće vam mnogo energije i očistiti telo, posebno od viška vode u telu.

Sve što vam treba su ovi sastojci:

  • voda,
  • šaka spanaća,
  • pola banane,
  • pola pomorandže,
  • nekoliko kolutova ananasa,
  • kašičica cimeta.

Stavite sve sastojke u blender ili dobro izmešajte dok ne dobijete piće. Sipajte vodu prema željenoj količini pića, pretpostavlja se da je u pitanju jedna veća čaša. Upravo pomenuti sastojci su dobitna kombinacija. Spanać je deo toga jer je dobar izvor gvožđa i vlakana i poboljšava varenje.

Ananas ima diuretička svojstva, sadrži antioksidante koji veoma dobro deluju na kožu. Banana je puna kalijuma i vitamina B6, a cimet podstiče cirkulaciju, što je veoma važno u borbi protiv celulita, koji je delom uzrokovan i lošom cirkulacijom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading