NISU BAPSKE PRIČE, STVARNO DELUJE Potopala je stopala u čaj od ove mešavine, posle 3 meseca njenoj sreći nije bilo kraja
Foto: printscreen/facebook

Milena iz Niša rešila je da sa nama podeli svoje iskustvo za koje veruje da je bilo presudno da prebrodi najteže razdoblje u svom životu. Naime, uverena je kad je zvanična medicina nije dala rezultate, ona se poslužila najednostavnijim načinom na svetu. I uspela je!

Borila sam se sa neplodnošću. Moja majka (68 godina) se setila saveta svoje majke, po kome sam tri meseca svako veče morala da stavljam noge u lavor sa toplom vodom.

Smatrala sam to bakinim pričama i naravno, nisam je slušala. Ali, kako se život obično prilagođava, od poznanice sam čuo da orijentalna medicina veruje da tople kupke za stopala rešavaju većinu ženskih tegoba, uključujući i neplodnost.

Lekari tradicionalne orijentalne medicine veruju da kupke za stopala i Ahilove tetive greju i opuštaju celo telo i pomažu u lečenju ženskih tegoba. Pomaže u borbi protiv neplodnosti, seksualne disfunkcije, problema u menopauzi, neredovnih ciklusa i bolnih menstruacija.

Kasnije sam pročitala da topla voda povećava cirkulaciju krvi u telu, koristi venama, normalizuje krvni pritisak, snižava nivo glukoze u krvi, jača imuni sistem.

Topla voda i zagrevanje stopala poboljšavaju seksualni život i žena i muškaraca. Kako pravilno zagrejati noge? Uzmite posudu dovoljno veliku da voda pokrije gležnjeve na nozi. Napunite ga vodom od 38 do 42 stepena Celzijusa. Dodajte toplu vodu, tako da pola sata, koliko grejete noge, voda uvek bude topla.

Zagrejte stopala 30 minuta pre spavanja i tako 3 meseca za redom, svako veče. U kadu možete dodati đumbir i to će ojačati vaš imunitet. Ako u vodu dodate kašiku soli i kašiku sode bikarbone – očistićete organizam od toksina i normalizovati šećer u krvi.

Ako potopite stopala u čaj od mešavine kantariona, kamilice, nevena, nane i matičnjaka - rešićete većinu zdravstvenih tegoba. Ova terapija me je spasila, a na vama je da pokušate, ne može vam nauditi.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading