DR PERIŠIĆ OTKRIO KAKO SE IZLEČIO Za ovaj recept malo ko zna, a tajna je u sastojku, koji ekspresno ubija "razarače organizma"
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvprva

Gastroeneterolog dr Vojislav Perišić otkrio je i kako se on nedavno izlečio od prehlade, a reč je o domaćem tretmanu za koji malo ko zna.

Kako kaže, ključ za njegovo ozdravljenje bile su tri namirnice - kuvano crno vino, biber i čaj od nane! Ova kombinacija je efikasna i ako se koristi u vidu obloga, a evo šta treba da radite...

"Skuva se crno vino a malo šećera, pa se doda malo bibera da 'potera' ceo organizam da radi. I to se pije jednom dnevmo. Crno vino ima kapitalni antioksidans - rezervatol. Svaka infekcija pravi prooksidantne materije koje nam razaraju telo, a ovaj sastojak ih uništava. Oblozi od toplog crnog vina se stavljaju na grudi, tako rezervatol isparava i naše telo ga upija", objasnio je dr Voja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading