korset
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako zvezde nose korset?

Korset i farmerke niskog struka

Farmerke sa niskim strukom su zahtevne za nošenje i ne baš omiljeni trend, ali – uzalud. One se vraćaju u modu. Kombinuje kontroverzne farmerke sa korsetom otvorenih ramena. Kombinujući seksi top i sitne dodatke sa opuštenim donjim delom i grubim čizmama, dobićete moderan izgled u stilu dvehiljaditih.

Korset uz trenč kaput

Senzualni korset će na nov način podići sveprisutni trenč kaput. Možete odabrati složeniji model korseta – skraćeni, sa čipkom. Nemojte se plašiti preterivanja: svestrani kišni mantil će uravnotežiti i spasiti autfit od vulgarnosti.

Korset sa kožnim ili širokim pantalonama

Balans suprotnosti – večernji korset i ležerna kožna jakna ili kožni kaput – izgleda originalno i sveže. Trenutni trend su i smeli akcenti, pa slobodno kombinujte omiljene široke pantalone i korset. Dodajte sandale sa potpeticom i dobijte odličan autfit.

Korset sa predimenzioniranom jaknom

Obimne jakne preko uskih komada – bezvremenska kombinacija. Farke i blejzer deluju kao neinventivna kombinacija, ali uz pomoć korseta, autfit će dobiti dozu pikantnosti i zavodljivosti.

Korset preko rolke

Korset uparen sa rolkom će pomoći da se stvori višeslojni luk, koji je uvek u trendu, a takav tandem će biti prikladan čak i u formalnom okruženju. Da biste to uradili, koristite slične boje. Ako idete u šetnju gradom, pokušajte sa blokom boja – kombinacijom stvari u kontrastnim bojama. Ne plašite se da obojite svoj život svetlom odećom, piše Lepotaizdravlje.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading