"DAMA U CRVENOM" Kejt Midlton ukrala šou, sve oči uprte u nju, a ono šta je uradio princ Vilijam svojoj dragoj izazvalo buru na internetu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Princeza od Velsa, Kejt Midlton izašla je u moćnom crvenom poslovnom kompletu kako bi prisustvovala događaju povodom pokretanja svoje kampanje, koja se fokusira na "ključni značaj" prvih nekoliko godina života deteta koje utiču na njihovu budućnost.

Kejt Midlton (41) nosila je vatrenocrveni asimetrični sako Alekander MekKvin i pantalone sa širokim nogavicama. Svoj izgled je upotpunila visećim srebrnim minđušama, somotnim štiklama sa oštrim obodom i crvenom šnalom.


Sa njom je bio njen suprug princ Vilijam, koji je obukao tamnoplavo odelo sa crvenom kravatom za događaj povodom pokretanja kampanje, čiji je domaćin bio The Roial Foundation Center for Earli Childhood na BAFTA-i u centru Londona.

Međutim, princeza Kejt je zaista ukrala šou i pokrenula lavinu komentara na internetu vekikog broja fanova kojhi su primetili trendi damu u crvenom.

"Volim to odelo, pravo crveno!" jedan korisnik Tvitera je napisao zadivljen izgledom princeze.

"Sada tako nosite crvenu odeću!", prokomentarisao je još jedan kraljevski obožavalac. Drugi su se iznenadili njenim dtajlingom ističući da: "Crvena je njena boja."

U međuvremenu, dok je Midlton zračila posebnom energijom, internet nije mogao da ne primeti način na koji princ Vilijam ponosno podržava svoju suprugu na fotografijama.



"Volim kako je gleda sa takvim ponosom i podrškom. Srećan sam zbog njih".

Princeza od Velsa se nada da će svojom kampanjom "Oblikovati nas" uticati i podići svest o tome koliko su važne prvih pet godina dečjeg života. Midlton je rekla da se radi o dugoročnoj kampanji.

"Način na koji se razvijamo, kroz naša iskustva, odnose i okruženje tokom našeg ranog detinjstva, u osnovi se oblikuje ceo naš život. Utiče na sve, od naše sposobnosti da formiramo odnose i napredujemo na poslu, do našeg mentalnog i fizičkog blagostanja kao odraslih i način na koji odgajamo sopstvenu decu", rekla je i dodala:

"U ovim teškim vremenima, važnije je nego ikad da se pomogne roditeljima i starateljima da obezbede domove pune ljubavi, sigurnosti za njihove bebe i malu decu kako bi napredoval"

Princ i princeza od Velsa imaju troje dece - princa Džordža (9) i princa Luisa (4) i ćerku princezu Šarlot (7).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading