usne
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nekada se može desiti da iz nekog razloga nemate sjaj za usne kod kuće. Ili, to je još češće, nemate sjaj za usne u željenoj nijansi. Hoćete da ga uklopite uz haljinu i nakit, a ne ide vam. Moguće je dobiti baš onakav sjaj kakav priželjkujete i to uz pomoć vazelina.

Potrebna vam je mala količina (nepuna kašičica je sasvim dovoljna) i neka senka za oči ili rumenilo za obraze. Već kapirate?

Obaderite onu nijansu senke koja vam je neophodna. Ili rumenila, možda baš sa njim želite da uklopite sjaj za usne. Izmrvite senku ili rumenilo u vazelin iiii… dobijate pravi pravcati sjaj za usne!

Znate šta je još sjajno? To što možete da dozirate količinu senke. Ako želite intenzivniju boj, dodajte više. Za manje intenzivno, samo smanjite količinu. Sve što ste napravili možete smestiti u neku kutijicu. Na primer, stara kutija za sočiva će biti OK.

I onda imate željenu nijansu sjaja i za neki drugi put. Pri tom ga možete nositi sa sobom, ako vam zatreba. A pored divne boje, dobili ste i odličnu negu usana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading