Kako voditi izbalansiran život svaki dan?
Promo

Preskakanje obroka ili posezanje za nezdravom hranom najčešće je posledica ubrzanog tempa života i sve veće količine stresa koji ga prati, usled čega dolazi do narušavanja crevne flore i sluzokože creva u kojima se nalazi najveći broj odbrambenih ćelija našeg organizma.

Kada dođe do tegoba, spas ne treba tražiti u medikamentima. Ključ je prevencija. Treba slušati ne samo svoj organizam, već i savete lekara koji preporučuju izbalansiranu ishranu i uvođenje funkcionalnih proiz-voda koji imaju pozitivan efekat na zdravlje izvan osnovne ishrane. Jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda koji reguliše varenje i osigurava veću otpornost prema bolestima jeste Balans+ jogurt.

Klinička studija KBC Bežanijska Kosa, sprovedena na 50 ispitanika sa funkcionalnim poremećajima digestiv-nog trakta, dokazala je da Balans+ jogurt reguliše varenje nakon 10 dana redovnog korišćenja, jer sadrži posebnu kombinaciju probiotika i vlakana koji povoljno deluju na digestivni trakt, podstiču varenje i ubrza-vaju metabolizam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading